Στα Starbucks μύρισε Χριστούγεννα

Στα Starbucks μύρισε Χριστούγεννα

 

Με δύο νέα ροφήματα και  κόκκινα ποτήρια υποδέχονται τις φετινές γιορτές στα Starbucks.

 

Μια γουλιά από το Toffee Nut Latte με την γεύση από καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και την καραμέλα, και τα Χριστούγεννα χτύπησαν την πόρτα. Μια ακόμα από το Gingerbread Latte και βρίσκεστε νοερά σε ένα απόλυτα εορταστικό σκηνικό με τις μυρωδιές από μπισκότο, κανέλα και τζίντζερ να σας καταλαμβάνουν. Τι και αν είναι Νοέμβρης, τα Χριστούγεννα έρχονται πάντα πιο νωρίς στα Starbucks. Έτσι και φέτος που έκτος από τα δύο αυτά, παραδοσιακά πλέον ροφήματα, σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας θα βρείτε και δύο καινούργια.

 

Το νέο Caramel Waffle Latte είναι εμπνευσμένο από τις βάφλες καραμέλας. Ο έντονος Espresso Roast, αναμιγνύεται με γάλα και γεύση καραμελωμένης βάφλας, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό  γευστικό ταίριασμα. Γαρνίρεται με σαντιγί και κομματάκια καραμελωμένης βάφλας με μπαχαρικά, θα τον βρείτε και σε frappuccino καθώς και με vegan σαντιγί. Το δεύτερο καινούργιο ρόφημα λέγεται  Fudge Brownie Hot Chocolate και είναι μια διαφορετική και γευστική προσέγγιση της ζεστής σοκολάτας. Ακαταμάχητη γεύση brownie, γίνεται ένα με απολαυστική mocha, γάλα στον ατμό και σοκολατένια σαντιγί με κομματάκια σοκολάτας.

 

Ακόμα για τις μέρες των φετινών γιορτών επιστρέφει το Starbucks  Christmas Blend που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 1984. Οι τέλεια πεπαλαιωμένοι κόκκοι από τη Σουμάτρα και οι έντονα καβουρδισμένοι κόκκοι από τη Παπούα Νέα Γουινέα, τη Γουατεμάλα και την Κολομβία, φέρνουν στο φλυτζάνι σας μια πλούσια και έντονη γεύση, που μπορεί να μας «ταξιδέψει» κάθε ώρα της ημέρας, προσφέροντας μας μια αίσθηση ζεστασιάς, την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Μαζί με αυτό θα βρείτε και το Starbucks Blonde Christmas Blend που συνδυάζει κόκκου από την τη Δυτική Ιάβα και την Παπούα Νέα Γουινέα. Γλυκός με νότες σύκου, φτιαγμένος για να αναδείξει την πιο απαλή εκδοχή του παραδοσιακού χαρμανιού.

 

Τέλος, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, τα Starbucks γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού μαζί με τα Παιδικά Χωριά SOS, και μας  προσκαλούν να μοιραστούμε αυτή τη χαρά μαζί. Επιλέγοντας ένα από τα εορταστικά ροφήματα, τα Starbucks θα προσφέρουν μέρος των εσόδων τους στα Παιδικά Χωριά SOS για τη στήριξη της Στέγης Νέων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας την επαγγελματική κατάρτιση των Νέων του Οργανισμού.