Κάθε καφές και μια ιστορία

Κάθε καφές και μια ιστορία

Η νέα καμπάνια της Coffee Island μας καλεί να ανακαλύψουμε την ιστορία του καφέ που απολαμβάνεις καθημερινά στο φλιτζάνι μας.

 

Τι συνδέει έναν καλλιεργητή καφέ, μία αεροσυνοδό, έναν πιλότο, ένα coffee expert και ένα barista; Μα ο καφές φυσικά. Αυτοί είναι άλλωστε και οι πρωταγωνιστές του νέου τηλεοπτικό spot της Coffee Island που μας παρουσιάζει την ιστορία που βρίσκεται πίσω από τον καφέ που απολαμβάνεις καθημερινά. Με μήνυμα: «Κάθε Καφές και Μια Ιστορία», το τηλεοπτικό spot μας βάζει για λίγο στον κόσμο της: από τη συλλογή των κόκκων μέχρι τα έμπειρα χέρια του barista που δημιουργεί το αγαπημένο μας ρόφημα.

 

Αυτή η αλυσίδα του καφέ παρουσιάζεται με έναν ευφάνταστο τρόπο. Όλα ξεκινούν από τις φάρμες και την αναζήτηση του καλύτερου καφέ. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη  παίρνει η έμπειρη ομάδα της Coffee Island στις μονάδες παραγωγής της στην Πάτρα, για να περάσει τέλος μέσα από το δίκτυο της και τα χέρια των εκπαιδευμένων baristi της, στο ποτήρι μας και να απολαύσουμε το αγαπημένο μας ρόφημα.

 

Αυτή ήταν και η πηγή έμπνευσης άλλωστε της νέας επικοινωνίας του brand. Οι άνθρωποι της. Χάρη στην εμπειρία, τη βαθιά  τεχνογνωσία, αλλά κυρίως στην αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνουν, όσοι βρίσκονται πίσω από κάθε κρίκο αυτής της αλυσίδας της Coffee Island, οι χιλιάδες της επισκέπτες απολαμβάνουν, καθημερινά, μια ξεχωριστή ιστορία καφέ, και όχι μόνο. Την καμπάνια επιμελήθηκε η εταιρία Frank & Fame, ενώ η παραγωγή της ταινίας έγινε από τη Filmiki σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μπουραντά.