H νέα αυτόματη μηχανή για αφρόγαλα της La Marzocco

H νέα αυτόματη μηχανή για αφρόγαλα της La Marzocco

Η νεότερη έκδοση της συσκευής για αφρόγαλα που φέρει την υπογραφή της La Marzocco κυκλοφόρησε, και “υπόσχεται” να σας παρασύρει στον μαγικό κόσμο της υψηλής τεχνολογίας.

 

Πρόκειται για τη Wally Milk, ένα high-end προιόν της εταιρείας, συμβατό με όλες τις μηχανές espresso La Marzocco και Modbar, καθώς και πολλές άλλες εμπορικές μηχανές εσπρέσο. Η Wally Milk κάνει την παραγωγή αφρόγαλου εύκολη, χωρίς σπατάλη και με ελάχιστη εκπαίδευση. Διαθέτει έως και 20 προεπιλογές, επιτρέποντας στους χρήστες να διαλέγουν ανάμεσα σε πολλά στυλ γάλακτος, καθώς και ακριβείς θερμοκρασίες και επιθυμητά επίπεδα αερισμού. Όπλο της συσκευής είναι η ράβδος Pro Touch Steam με μύτη ατμού Vortex. Παράλληλα διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα 24V για περισσότερη αξιοπιστία και εύκολο διαγνωστικό έλεγχο, καθώς και υπέρυθρο αισθητήρα, αισθητήρα εγγύτητας και μια πλατφόρμα κλίσης, που επιτρέπει στη Wally Milk να μιμηθεί τις κεκλιμένες κινήσεις ενός barista.

 

Με λίγα λόγια η Wally Milk παράγει αφρόγαλα υψηλής ποιότητας, δίνοντας στον barista τη δυνατότητα να επικεντρωθεί σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία: τον πελάτη.