Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ μαζί με τα Starbucks

 Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ μαζί με τα Starbucks

Με αφορμή την 50η επέτειό της εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο και την 19η επέτειό στην Ελλάδα, τα Starbucksμας προ(σ)καλούν να γιορτάσουμε μαζί τους ξεκινώντας από την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, 1η Οκτωβρίου.

 

Φέτος, η μεγάλη παγκοσμίως αλυσίδα καφέ, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ με αυξημένη την αίσθησηευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα, αυτή την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου όσοιλάτρεις του καφέ επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα Starbucks με το δικό τους επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι, θα απολαύσουν δωρεάν καφέ φίλτρου από το χαρμάνι Pike Place, σε Tall μέγεθος. Ταυτόχρονα την ίδιαμέρα θα τρέχει και η προσφορά 1 +1 για όλα τα ροφήματα espresso ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε με τοαγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Εδώ να σας αναφέρουμε ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τα δικά σας επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια και θερμός στα καταστήματα Starbucks, εκτός του ότι συμβάλλετε σημαντικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, κερδίζετε και 0,25€ έκπτωση σε κάθε ρόφημα. Το πάθος και η αγάπη για τον καφέ πουδιακρίνει τους ανθρώπους της εταιρίας είναι ο λόγος που τους κάνει να σέβονται τον πράσινο κόκκο. Είναι σημαντικό, λοιπόν, για την Starbucks να φροντίζει το σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας καφέ και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτήν: από τον κόκκο καφέ στο επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι και από τον καλλιεργητή καφέ στον πελάτη.