Απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή παρέα με τον καφέ Nescafé

Απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή παρέα με τον καφέ Nescafé

Ο αγαπημένος στιγμιαίος καφές πάει στο Athens Coffee Festival αυτό το τριήμερο.

 

Από αυτή την γιορτή που είναι αφιερωμένη στον πράσινο κόκκο δεν θα μπορούσε να λείπει ο Nescafé, ο καφές που συνδέθηκε όσο κανένας με τον «εθνικό» μας ρόφημα, τον φραπέ.

 

Η παρουσία του brand θα είναι ξεχωριστή ακόμα μια χρονιά, με ένα μεγάλο περίπτερο που θα έχει στηθεί στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι. Εκεί, λοιπόν, στο περίπτερο 46, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να απολαύσουν όλη την γκάμα των προϊόντων της εταιρίας. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν όλα τα νέα λανσαρίσματα των σειρών Nescafé, Nescafé Gold και Nescafé Azera Freddo Espresso στο τροχήλατο Nescafé Van, που θα μας “ταξιδέψει” όλους στη μαγεία και στα αρώματα του καφέ. Τέλος, οι coffee experts της εταιρίας θα βρίσκονται εκεί τόσο για να λύσουν τυχόν απορίες των επισκεπτών, να μιλήσουν μαζί τους για τα αγαπημένα τους ροφήματα αλλά και να τους σερβίρουν cocktails με βάση τον καφέ Nescafé.

 

Ο καφές Nescafé, λοιπόν, θα σας περιμένει αυτό το τριήμερο, 25 με 27 Σεπτεμβρίου για να σας χαρίσει στιγμές απόλαυσης. Γιατί όποια κι αν είναι η διάθεσή σας, υπάρχει πάντα ο κατάλληλος καφές για εσάς.