Ο πιο δημοφιλής μύλος της Amazon

Ο πιο δημοφιλής μύλος της Amazon

Eίναι ψηφακός, κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι για μεγαλύτερη αντοχή και παρασκευάζει από espresso μέχρι  cold brew.

 

Όπως και να πείνετε τον καφέ σας, αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να επιλέγετε να χρεισιμοποιείτε φρεσκοκομμένους κόκκους για να τον παρασκευάζετε. Η άλεση τους μπορεί να επηρεάσει τη γεύση του καφέ σας, οπότε ένας μύλος υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητος για την επίτευξη του πιο γευστικού αποτελέσματος. Εάν δεν έχετε ακόμη αγοράσει ακόμα κάποιον, σας προτείνουμε τον Breville Smart Grinder Pro Coffee Bean Grinder που αυτή την περιόδο έχει έκπτωση 43%  στο Amazon.

 

Ο μύλος είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, έχει 60 ρυθμίσεις, που κυμαίνονται από εκείνη για άλεση για  espresso έως για γαλλική πρέσα ενώ η επιλογή γίνεται εύκολα από την φωτεινή οθόνη LCD που διαθέτει. Έχει ψηφιακό χρονόμετρο που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε την ποσότητα σε προσαυξήσεις 0,2 δευτερολέπτων, ώστε να μπορείτε να λάβετε την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε για το ρόφημα της επιλογής σας. Διαθέτει επίσης κωνικές γρέζες σχεδιασμένες για να ελαχιστοποιούν την θερμότητα που χρησιμοποιεί για την άλεση των κόκκων, ώστε να διατηρούν τα αιθέρια έλαια και τη γεύση τους.

 

Μαζί με τον ίδιο τον μύλο, θα λάβετε επίσης δύο κλείστρα portafilter, ένα δοχείο με καπάκι και πώμα στεγανοποίησης καθώς και μια κωνική βούρτσα καθαρισμού. Μπορείτε να αφήσετε το μηχάνημα να αποθέσει τα υπολείμματα στο περιέκτη που διαθέτει ή να τοποθετήσετε ένα φίλτρο portafil, ή φίλτρο χαρτιού κάτω από το στόμιο.

 

Βρείτε τον μύλο Breville Smart Grinder Pro Coffee Bean Grinder, στην τιμή των 200 δολαρίων στην amazon.com