Η πρώτη smart μηχανή της Keuring έχει απίστευτες ικανότητες

Η πρώτη smart μηχανή της Keuring έχει απίστευτες ικανότητες

Καθώς η τηλεργασία απέκτησε μεγάλη δυναμική εν μέσω covid-19 πολλοί άνθρωποι επένδυσαν σε premium μηχανές καφέ. Μία από αυτές και μάλιστα από τις πιο δημοφιλείς ήταν της Keurig.

 

Η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε πως περίπου 3 εκατομμύρια νέα νοικοκυριά αγόρασαν μηχανήματα Keurig το 2020, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό νοικοκυριών με αυτού του είδους τις μηχανές σε 33 εκατομμύρια. Με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού η Keurig λανσάρισε πρόσφατα το πρώτο της smart brewer, με δυνατότητα σύνδεσης σε wi-fi, και μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τις κάψουλες K-Cup μέσω του BrewID. Η νέα μηχανή  προσαρμόζει τις ρυθμίσεις παρασκευής του καφέ, συμπεριλαμβανομένης και της θερμοκρασίας.

 

Εάν προτιμάτε να επιλέξετε μόνοι σας τις ρυθμίσεις παρασκευής, η μηχανή K-Supreme Plus Smart σας παρέχει τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε τον καφέ σας με πέντε μεγέθη φλιτζανιού, πέντε ρυθμίσεις ένστασης και έξι ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας ρυθμίσεις είτε απευθείας στο μηχάνημα είτε μέσω της εφαρμογής Keurig, η οποία μπορεί να έχει τον  έλεγχο της νέας καφετιέρας σας και να προγραμματίσει τις παρασκευές. Στην εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα έξυπνη αυτόματη παράδοση, η οποία παρακολουθεί πόσα pods χρησιμοποιείτε και σας υπενθυμίζει να αγοράσετε νέα πριν… ξεμείνετε.

 

Το νέο μοντέλο διαθέτει τη μεγαλύτερη δεξαμενή από όλες τις μηχανές του συγκεκριμένου brand μέχρι σήμερα (2,3l) και χρησιμοποιεί τεχνολογία πολλαπλών ροών (με πέντε βελόνες έναντι μόνο μίας) για την εξαγωγή περισσότερης γεύσης. Είναι εύκολη στο καθαρισμό και είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Και για όσους προτιμούν τον παγωμένο καφέ, το μηχάνημα διαθέτει μια ειδική ρύθμιση που παρασκευάζει σε χαμηλότερη θερμοκρασία, ώστε το ρόφημα να μπορεί να χυθεί απευθείας στον πάγο χωρίς να τον λιώσει. Το μηχάνημα έχει επίσης σχεδιαστεί για να λειτουργεί με pods K-Cup τσαγιού, ζεστής κ.α..

 

Δείτε περισσότερα εδώ