Ένα vintage αυτοκίνητο κάνει τη διαφορά…

Ένα vintage αυτοκίνητο κάνει τη διαφορά…

Ένα μοναδικό κίτρινο βαν Citroënτου 1964 κοσμεί μια από τις πιο φημισμένες καφετέριες στο Hollywood.

 

Η ιστορία του είναι μακρά: Αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μεταφοράς και αργότερα τροποποιήθηκε για τις ανάγκες ενός “κινητού” καφέ που περιδιάβαινε τους πιο γνωστούς δρόμους του Los Angeles. Το χαρακτηριστικό κίτρινο βανάκι της Farm Cup Coffee, το “Sunny” επιτέλεσε πλήρως τον σκοπό του, να καταστήσει δηλαδή γνωστό το συγκεκριμένο brand στην ευρύτερη περιοχή και πλέον βρίσκεται παροπλισμένο στο coffee shop στο δυτικό Hollywood.

 

Το συγκεκριμένο καφέ με τη λιτή, minimal διακόσμηση και τα ελάχιστα τραπεζάκια έχει καταφέρει να κερδίσει το καταναλωτικό κοινό, προσφέροντας ποικιλίες από σχεδόν όλες τις χώρες παραγωγής και πλούσια εδέσματα. Αυτό που το καθιστά ξεχωριστό είναι φυσικά το σήμα-κατατεθέν του, το “Sunny” όπου πλήθος κόσμου μεταβαίνει εκεί για να το δει από κοντά, να το απαθανατίσει, και φυσικά να βγάλει selfies δίπλα στο εντυπωσιακό όχημα-αντίκα. Περιτριγυρισμένο από ζωηρά φυτά σε γλάστρες και ξύλινα έπιπλα βεράντας, το κατάστημα διατηρεί το πνεύμα της περιπέτειας που παραπέμπει σε διακοπές! Οι ιδιοκτήτες του άλλωστε, Yuan and Emerson Haro, άντλησαν έμπνευση για τη δημιουργία του σε περίοδο διακοπών στην Tulum του Μεξικό.

 

Σήμερα, η εταιρεία που υποστηρίζει την LGBTQ + κοινότητα στοχεύει να αναπτύξει βαθύτερες σχέσεις μεταξύ των καταναλωτών και των παραγωγών καφέ, ενώ παράλληλα πληρώνει τους παραγωγούς αντάξια, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο τελικό προϊόν.

 

Πηγή: dailycoffeenews.com