Green Coffee Summit: Μια virtual εκδήλωση για τον πράσινο κόκκο

Green Coffee Summit: Μια virtual εκδήλωση για τον πράσινο κόκκο

Ένα διήμερο event της SCA που στοχεύει να προσφέρει στους πωλητές και τους εμπόρους του πράσινου καφέ πολύτιμες πληροφορίες για τον κλάδο.

 

Τον τελευταίο χρόνο, η Speciality Association Association (SCA) πραγματοποίησε μια σειρά από διαδικτυακές εκδηλώσεις με σκοπό να εκτιμήσει τι είδους περιεχόμενο χρειάζεται πραγματικά η κοινότητα του καφέ κατά τη διάρκεια αυτού του δύσκολου και πιεστικού χρόνου για τις επιχειρήσεις καφέ. Μετά την εκδήλωση «Retail Summit» που οργανώθηκε την περασμένη άνοιξη, έρχεται το virtual event «Green Coffee Summit» για τον πράσινο καφέ, το οποία πραγματοποιείται τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά.

 

Το Green Coffee Summit που θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Αυγούστου θα συνδυάσει μια σειρά από πάνελ και διαλέξεις που στοχεύουν στην κοινότητα του πράσινου καφέ. Πιο συγκεκριμένα την πρώτη μέρα θα υπάρχουν συζητήσεις κυρίως στα αγγλικά σχετικά με τα δεδομένα που υπάρχουν στην αγορά ως αναφορά την διαχείριση των επιχειρήσεων για  τους επαγγελματίες πράσινου καφέ. Θα συζητηθούν θέματα όπως: οι δομές αλυσίδας εφοδιασμού, η διαχείριση του κινδύνου για τους πωλητές. του πράσινου καφέ καθώς και οι πρόσφατες αλλαγές στο τοπίο των χρηματοδοτήσεων. Η δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει ένα σύνολο βίντεο και συζητήσεων που θα αναλύουν τις καταναλωτικές συνήθειες σχετικά με τον καφέ σε διάφορες χώρες ανα τον κόσμο. Στο μεταξύ, η SCA σχεδιάζει να προσφέρει τρόπους ώστε να βοηθήσει τους πωλητές και τους αγοραστές πράσινου καφέ ώστε να μάθουν πώς να βρίσκουν εμπορικούς συνεργάτες μέσω ενημερωτικών βίντεο.

 

«Οι αγορές καφέ είναι όλο και πιο διαφορετικές και δυναμικές, και η έναρξη του Green Coffee Summit αποτελεί μια άλλη συναρπαστική ευκαιρία για να ακούσουμε τις ανάγκες της βιομηχανίας και να ανταποκριθούμε σε αυτές», δήλωσε ο Γιάννης Αποστολόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της SCA. «Οι αγοραστές και οι πωλητές πράσινου καφέ χρειάζονται ανεξάρτητες, ουδέτερες πληροφορίες σχετικά με τις καταναλωτικές αγορές και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία μιας πλατφόρμας που θα συγκεντρώνει ενημερωμένα, αξιόπιστα δεδομένα και θα διευκολύνει τη συζήτηση για βασικά θέματα» πρόσθεσε.

 

Για να παρακολουθήσετε το Green Coffee Summit, η συμμετοχή στο οποίο είναι δωρεάν, θα πρέπει να επισκεφτείτε την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση https://green.sca.coffee/rsvp και να συμπληρώσετε απλώς τα στοιχεία σας. Για όσους πάλι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις ζωντανές εκδηλώσεις, στην επίσημη σελίδα του event θα υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα αρχεία από τα βίντεο των διαλέξεων μέχρι και podcasts των συμμετεχόντων.