Kopi Deva Grinder: Ένας οικιακός μύλος άλεσης με στιλ

Kopi Deva Grinder: Ένας οικιακός μύλος άλεσης με στιλ

Είναι φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο με κάποιες ξύνιλες λεπτομέρειες, έχει μίνιμαλ αισθητική και λειτουργεί με μπαταρία.

 

Για τους home baristi ένας οικιακός μύλος άλεσης είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος. Συνήθως όμως, αυτοί είναι ογκώδεις καταλαμβάνοντας πολύ χώρο στον πάγκο της κουζίνας, βαριοί και θέλουν κοντά τους μια πρίζα μιας και οι περισσότεροι λειτουργούν με ρεύμα. Αυτά τα δεδομένα ήρθε να αλλάξει ο νέος Kopi Deva Grinder. Κατασκευάζεται από την Αγγλική εταιρία Kopi Concepts, που ιδρύθηκε από τον μηχανικό μηχανοκίνητων αθλημάτων Brandon Wong, και είναι ένας στιλάτος ασύρματος μύλος άλωσης μίας δόσης. Ζυγίζει μόλις 12 κιλά γεγονός που καθιστά την μεταφορά του πολύ εύκολη και λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 5000mAh.

 

Ο Kopi Deva έχει μοντέρνα αισθητική, είναι φτιαγμένος από αλουμίνιο με κάποιες ξύλινες πινελιές και διαθέτει ένα σετ λεπτών ενσωματωμένων LED για την εμφάνιση ισχύος και στάθμης της μπαταρίας. Μπορεί να αλέσει καφέ για espresso αλλά και φίλτρου ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 30 γραμμάρια καφέ στον χώρο αποθήκευσης του. Παρ’ όλα αυτά μπορεί να τροφοδοτείται συνεχώς με κόκκους αν πρόκειται να αλέσει μεγαλύτερη ποσότητα.

 

Οι δημιουργοί του Kopi Deva εφάρμοσαν σε αυτόν την τεχνογνωσία που χρησιμοποιούν στα αγωνιστικά αυτοκίνητα όπου κάθε στοιχείο εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό χωρίς να προσθέτει επιπλέον βάρος. Έτσι και ο εν λόγω μύλος άλεσης δεν έχει τίποτα το περιττό ούτε καν για λόγους αισθητικής.

 

Πηγή: dailycoffeenews.com

Φωτογραφίες: Kopi Concepts