Nespresso x Chiara Ferragni : Μια πρωτότυπη και στιλάτη συνεργασία

Nespresso x Chiara Ferragni : Μια πρωτότυπη και στιλάτη συνεργασία

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα από τον κόσμο των bloggers, με έντονη δραστηριοποίηση στον χώρο της μόδας, η Chiara Ferragni ενώνει τις δυνάμεις της με την Nespresso για μια limited συλλογή με θετικό περιβαλλοντικό πρόσημο.

 

Με καταγωγή από την πατρίδα του espresso, η διάσημη Ιταλίδα influencer, Chiara Ferragni, πως θα μπορούσε να μην λατρεύει τον καφέ. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να μετουσιώσει αυτό το πάθος της σε μια πρωτότυπη συνεργασία με την αγαπημένη της εταιρεία, τη Nespresso, βάζοντας την υπογραφή της σε μια σειρά προϊόντων της εταιρείας. Πρώτη στη λίστα είναι η μηχανή Nespresso Vertuo Next, η νέα εσπρεσομηχανή της εταιρίας που μπορεί να παρασκευάσει ροφήματα των 40, 80, 150 και 230 ml με μία μόνο κάψουλα. Η “παρέμβαση” της Ferragni, αφορά την αλλαγή του χρώματος σε ένα παστέλ ροζ, με το χαρακτηριστικό μοτίβο ματιών του brand της. Ακολουθεί η κούπα καφέ Nespresso x Chiara Ferragni και η κούπα Nomad Travel, που σας προσφέρουν με  πιο… in-style απόλαυση του κρύου ή ζεστό ροφήματο, ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Στη λίστα της συλλογής προστίθεται και μια ειδική σειρά καψουλών 40 τεμαχίων από τους αγαπημένους καφέδες της Ferragni, που περιλαμβάνει τους: Bianco Leggero, Melozio, Double Espresso Chiaro και Master Origin Mexico.

 

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα προιόντα της σειράς

 

Πέραν όμως των νέων “στιλιστικών” προτάσεων για την απόλαυση του καφέ, τόσο η Nespresso, όσο και η διάσημη blogger, μοιράζονται και κοινές αξίες.  Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανακοινώθηκε, η μηχανή Nespresso x Chiara Ferragni Vertuo Next δημιουργήθηκε με τη χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού σε ποσοστό  50%. Επίσης κάθε κάψουλα καφέ Nespresso είναι κατασκευασμένη από πλήρως ανακυκλώσιμο αλουμίνιο, και μπορούν να ανακυκλωθούν σε όλες τις μπουτίκ της εταιρίας. Τέλος, η Nespresso με τα ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης των καλλιεργητών καφέ σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές, προσδοκεί τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των εργατών και των κοινοτήτων τους αλλά συμβάλει ταυτόχρονα και στην προστασία του περιβάλλοντος.