Εντυπωσιακή και αναβαθμισμένης αισθητικής η νέα εικόνα του Γρηγόρη!

Εντυπωσιακή και αναβαθμισμένης αισθητικής η νέα εικόνα του Γρηγόρη!

Βρίσκονται σε κάθε γειτονιά και μας φτιάχνουν τη μέρα με τον καφέ, τις αλμυρές και γλυκές απολαύσεις που διαθέτουν.

 

Η βιτρίνα πάντα γεμάτη να δυσκολεύει την επιλογή. Η μυρωδιά από τα φρεσκοκαβουρδισμένα χαρμάνια, τις φρεσκοψημένες σφολιάτες και πίτες να γεμίζει το χώρο. Και σε όλο αυτό το σκηνικό, προσθέστε και το  χαμόγελο αλλά και τη ζεστή φιλοξενία του προσωπικού. Αυτή είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί στα καταστήματα Γρηγόρης. Από τότε που άνοιξε το πρώτο μαγαζί στη Δάφνη, το 1972.

 

Από τότε μέχρι σήμερα, ο Γρηγόρης, έχει καταγράψει μια εντυπωσιακή πορεία αλλά χωρίς όμως να χάσει πότε την ταυτότητά του. Διαθέτει περισσότερα από 360 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, εξυπηρετώντας καθημερινά πάνω από 250.000 πελάτες. Είναι μια από τις ηγετικές εταιρίας στο χώρο της μαζικής εστίασης στην Ελλάδα και έχει καταλάβει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Δεν τα λέτε και λίγα αυτά.

 

Στο κατώφλι των 50 χρόνων λειτουργίας του, λοιπόν, ο Γρηγόρης αποφάσισε να ανανεώσει την εικόνα των καταστημάτων του και να την κάνει ακόμα πιο φιλόξενη, φιλική και ευχάριστη, χαρίζοντας σε όλους εμάς μια μοναδική εμπειρία. Minimal αισθητική, καθαρές γραμμές, φωτεινά χρώματα και εμπνευσμένα μηνύματα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των νέων καταστημάτων του.

 

Μέσα στα πλαίσια των αλλαγών και αναβαθμίσεων, εντάσσεται και το κομμάτι του καφέ, που για μεγάλη μας ευχαρίστηση, αποκτά πιο ενισχυμένο ρόλο και αναδεικνύει την μεγάλη τεχνογνωσία του Γρηγόρη. Όχι μόνο γιατί γίνεται πιο μοντέρνο και ελκυστικό, αλλά και γιατί οι έμπειροι baristi είναι πάντα εκεί με την ευγενική και χαρούμενη διάθεσή τους, να μας βοηθήσουν και να μας καθοδηγήσουν. Ταυτόχρονα, στα καινούρια καταστήματα, έχουν δημιουργηθεί «εξειδικευμένα» σημεία πώλησης διάφορων coffee items, όπως θερμός, κάψουλες, φλυτζάνια espresso, κτλ, που δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να γευτούν τα αγαπημένα τους χαρμάνια καφέ και ροφήματα όπου και αν βρίσκονται: στο σπίτι, στην εκδρομή αλλά και στο γραφείο.

 

Όσο για τις αλμυρές και γλυκές λιχουδιές του Γρηγόρη, στη νέα εικόνα καταστήματος αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο. Έτσι, φρεσκοψημένες χειροποίητες πίτες, ευφάνταστα  σάντουιτς, δροσερές σαλάτες και δελεαστικά γλυκίσματα, είναι τοποθετημένα στις μεγάλες,  εντυπωσιακές βιτρίνες και μας ανοίγουν την όρεξη.

 

Όπως καταλαβαίνετε, αν πριν η καθημερινή επίσκεψή μας σε ένα κατάστημα Γρηγόρης ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα, πλέον γίνεται μια μοναδική εμπειρία που θα ομορφαίνει την κάθε μας μέρα. Γιατί όπως και να έχει, είναι ωραίο να ξέρεις με το μικρό, αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα.