Coffee Business Forum 2021

Coffee Business Forum 2021

Μια διαφορετική είδους γνωριμία με τους συμμετέχοντες σας περιμένει στο πρώτο Coffee Business Forum.

 

Δύο μέρες μόνο έμειναν μέχρι την Παρασκευή 28 Μαΐου όπουθα διεξαχθεί το πρώτο Coffee Business Forum μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP. Οι συμμετέχοντες, να σας θυμίσουμε ότι για τους επαγγελματίες της καφεστίασης η συμμετοχή είναι δωρεάν,  θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες ψηφιακές B2B Συναντήσεις Γνωριμίας με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του συνεδρίου μέσα από το ασφαλές και ιδιωτικό περιβάλλον της LiveOn. Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου βάσει της διαθεσιμότητας των συμμετεχόντων. Στόχος των B2B Συναντήσεων Γνωριμίας είναι η έγκυρη και ουσιαστική ενημέρωση από τους ανθρώπους της αγοράς, καθώς και η δημιουργία σημαντικών ευκαιριών δικτύωσης.

 

Επιπλέον, την ίδια ημέρα, στο πλαίσιο του Coffee Business Forum 2021 θα διεξαχθεί ψηφιακά από τις 15.30 έως τις 17.00 Ειδική Κλειστή Συνάντηση Εργασίας.  Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κ. Παναγιώτης ΣταμπουλίδηςΓΓ Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, ενώ εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν οι κ.κ. Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος ΕΕΚ και Γεώργιος Κουράσης, ΓΓ ΠΟΕΣΕ.

 

Δείτε το πρόγραμμα της Κλειστής (Ψηφιακής) Συνάντησης εργασίας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://ethosevents.eu/coffee-business-forum-2021-closed-workshop/.

 

To Coffee Business Forum 2021 διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το portal coffeemag.gr και το περιοδικό Coffee+Brunch της ethosMEDIA.

 

Δηλώστε Συμμετοχή

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

 

Δείτε περισσότερα στο ethosevents.eu

καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.