Τι είναι το λάδι καφέ και πού χρησιμοποιείται;

Τι είναι το λάδι καφέ και πού χρησιμοποιείται;

Ένα νέο…  όπλο υπέρ της υγείας και της ομορφιάς στα χέρια σας.

 

Λάδι ελιάς, καρύδας, αβοκάντο, argan oil (αργανέλαιο)… Υπάρχουν τόσα πολλά είδη λαδιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αισθητικούς λόγους – και όχι μόνο-  και πλέον σε αυτά προστίθεται ένα νέο πρωτότυπο προϊόν που παράγεται από τον αγαπημένο μας καφέ. Πρόκειται για μια πατέντα της Buencafé, ένα 100% αυθεντικό λάδι καφέ, που παράγεται από φρεσκοψημένους κόκκου από την Κολομβία. Παρασκευάζεται με μηχανικές μεθόδους – εξώθηση και διήθηση – χωρίς πρόσθετα συστατικά ή χημικά. Η γεύση και το άρωμά του παραπέμπουν πλήρως στον καβουρδισμένο καφέ.

 

Χάρη στη σύνθεσή του, που περιέχει λιπαρά οξέα, αυτό το λάδι καφέ αποτελεί μοναδικό συστατικό για καλλυντικά, αρώματα και κολόνιες. Διαθέτει μαλακτικές ιδιότητες, και για τον λόγο αυτό προστίθεται σε προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των αντηλιακών. Διατίθεται σε εύχρηστο πλαστικό κουτί με βιδωτό πώμα ώστε να κλείνει ερμητικά και η διάρκεια ζωής του είναι έξι μήνες σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Η Buencafé είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε από κολομβιανόυς παραγωγούς καφέ. Τα κέρδη της διοχετεύονται σε  επαν-επενδύσεις προς βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.buencafe.com