Τα Coffee Island πάνε… Ελβετία

Τα Coffee Island πάνε… Ελβετία

Το πρώτο κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας καφέ στο Υβερντόν της Ελβετίας είναι γεγονός. , στην καρδιά του ολοκαίνουριου και καινοτόμου EXPLORiT Business & Services.

 

Μετά το Λονδίνο, το Τορόντο, το Ντουμπάι και την Σανγκάι, ήρθε και η σειρά της μικρής πόλης Υβερντόν της Ελβετίας να αποκτήσει το δικό της κατάστημα Coffee Island. Το νέο coffee shop της ελληνικής εταιρίας βρίσκεται στην καρδιά του ολοκαίνουριου και πολυλειτουργικού κέντρου επιχειρήσεων και υπηρεσιών EXPLORiT Business & Services.

 

Το EXPLORiT Business & Services είναι ένα άκρως καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον συγκρότημα κτιρίων, το οποίο συνδυάζει με εξαιρετικά μοντέρνο τρόπο την παροχή υπηρεσιών με τη γαστρονομία, την ψυχαγωγία αλλά και την επιστήμη. Το κέντρο αυτό στην ουσία είναι μια μίνι πόλη της Επιστήμης και της Βιομηχανίας. Διαθέτει δύο ορόφους αφιερωμένους σε νεαρούς εφήβους και μικρά παιδιά, με έμφαση στην επιστήμη, την τεχνολογία, την ενέργεια, την εξερεύνηση του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και του διαστήματος. Σε αυτό το μοντέρνο χώρο θα δραστηριοποιηθούν πάνω από 50 επιχειρήσεις και έχει ως στόχο να λειτουργήσει σαν πραγματικό σημείο διασταύρωσης από τη Γενεύη στη Βέρνη.

 

Εκεί λοιπόν σε αυτό το «επιστημονικό» περιβάλλον βρίσκεται και το νέο κατάστημα της Coffee Island, ακριβώς στη βάση της εντυπωσιακής, ημιτονοειδούς ξύλινης ράμπας που καταλαμβάνει το κέντρο του κτιρίου. Εκμεταλλευόμενο την έφεση και την αγάπη του EXPLORiΤ για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, στο νέο κατάστημα οι ρομποτικές εφαρμογές και η τεχνητή νοημοσύνη έχουν τον πρώτο λόγο στην εμπειρία του επισκέπτη. Έτσι, δύο Coffee Island ρομπότ βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για να σερβίρουν τους επιλεγμένους καφέδες της εταιρίας, οπουδήποτε μέσα στο κέντρο, αλλά και να τους βοηθήσουν στην πιο προσωποιημένη επιλογή καφέ ή άλλου ροφήματος ανάλογα με τις γευστικές τους προτιμήσεις.