H Strarbucks γιορτάζουν τα 50 τους χρόνια

H Strarbucks γιορτάζουν τα 50 τους χρόνια

Τα 50α γενέθλια της, η Starbucks τα γιορτάζει με ένα ιδιαίτερο blend και μια σειρά από αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα για τις πέντε δεκαετίες ιστορίας της εταιρίας.

 

Ήταν 31 Μαρτίου του 1971 όταν στο Σιάτλ των ΗΠΑ τρεις φίλοι άνοιγαν ένα καφέ με λογότυπο τους την σειρήνα. Εκείνη την ημέρα μπήκαν και τα πρώτα θεμέλια της γνωστής εταιρίας καφέ Starbucks, που σήμερα μετράει πάνω από 31000 καταστήματα σε 80 χώρες. Για να γιορτάσει τα 50α της γενέθλια στους μύλους της φιλοξενεί το Anniversary Blend. Ένα επετειακό χαρμάνι που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1996 για τον εορτασμό της 25ης επετείου και επιστρέφει κάθε χρόνο διαφορετικό. Το φετινό λοιπόν είναι έντονο, με νότες μπαχαρικών και δίνει φλιτζάνια με γεμάτο σώμα και πλούσιο άρωμα. Η σειρήνα πρωταγωνιστεί, όπως πάντα, στη συσκευασία του, που για αυτή την χρονιά είναι χειροποίητο και την παρουσιάζει περήφανη να κράτα ένα καφεόδεντρο στα χέρια.

 

Παράλληλα για τον εορτασμών των 50 χρόνων, η Starbucks παρουσιάζει μια συλλεκτική συλλογή από κούπες, ποτήρια και θερμούς. Θα τα βρείτε σε διάφορα σχέδια και χρώματα με ιδιαίτερες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες όπως τους κόκκους καφέ και τα φύλλα, που παρουσιάζουν και αντιπροσωπεύουν την συγκομιδή του καφέ αλλά και την σύνδεση της εταιρίας με τους ανθρώπους της όλα αυτά τα χρόνια.

 

Τόσο τον εν λόγω καφέ, όσο και την επετειακή συλλογή μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα της εταιρίας αλλά και να τα παραγγείλει ηλεκτρονικά και να σας έρθουν στην πόρτα του σπιτιού σας, μέσω του efood και της wolt. Όπως φυσικά και το αγαπημένο σας ρόφημα για να σας φτιάξει την μέρα.