Γνωριμία με τον πιο δυνατό καφέ παγκοσμίως

Γνωριμία με τον πιο δυνατό καφέ παγκοσμίως

Είναι έντονος, “δυνατός, μιας και περιέχει σχεδόν την διπλάσια καφεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καφέ στον κόσμο και έχει αρώματα από κεράσι και σοκολάτα.

 

Ο Death Wish Coffee  είναι σίγουρα ένα ρόφημα για πιο τολμηρούς λάτρεις του καφέ, μιας και περιέχει την περισσότερη καφεΐνη παγκοσμίως. Αυτό το δυνατό, έντονο λοιπόν ρόφημα είναι ένα blend μίξης κόκκων Αrabica και Robusta, που δίνει μια κούπα με την διπλάσια καφεΐνη συγκριτικά με τα αντίστοιχα προϊόντα άλλων brands.  Πρόκειται για dark roast (σκούρα καβουρδισμένο) καφέ πράγμα που σημαίνει έντονες πικράδες και οξύτητες παρ’ όλα αυτά θα εντοπίσετε  και γευστικά “ίχνη” κερασιού και σοκολάτας.

 

Το ψήσιμο των κόκκων του, γίνεται σε μικρές παρτίδες προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέπεια και ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Επιπλέον, όλοι οι κόκκοι εντάσσονται στο Fair Trade, είναι πιστοποιημένοι από το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USDA), οπότε γνωρίζετε ότι δεν καταναλώνετε ένα ακατάλληλο, μη ποιοτικό προϊόν. Οι αντιδράσεις όσων τον έχουν δοκιμάσει είναι ποικίλες. Άλλοι μιλούν για μια ευχάριστη, μοναδική εμπειρία καφέ ενώ οι λιγότερο fans κάνουν λόγο για παρενέργειες που προκαλεί το συγκεκριμένο ρόφημα, όπως ταχυπαλμίες και τρέμουλο. Όσο για το κόστος του, θεωρείται ένας ακριβός καφές στις ΗΠΑ καθώς μια συσκευασία των 450 γραμμαρίων κοστίζει περί τα 20 δολάρια.