BEST FOR LIFE: Ένα νέο concept για coffee shop

BEST FOR LIFE: Ένα νέο concept για coffee shop

Ένα νέο concept στον χώρο της καφεστίασης εισάγει η BEST FOR life η οποία δεσμεύεται για την παροχή προϊόντων  άριστης ποιότητας

 

Τα νέα κατάστημα BEST FOR life υπόσχονται στους καταναλωτές μια νέα, πρωτοποριακή εμπειρία με ξεχωριστούς καφέδες, φυσικούς χυμούς ή smoothies και λιανική πώληση πρωτότυπων ειδών με την υπογραφή των καταστημάτων BEST FOR…

 

Έχοντας ως εφόδιο την πολυετή της εμπειρία η BEST FOR… προχώρησε στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου νέου concept καταστημάτων franchise.

 

Στα μεγάλα καταστήματα οι πελάτες, ενώ θα κάθονται και θα απολαμβάνουν επιλεγμένα ροφήματα που θα επιλέγουν από την μεγάλη ποικιλία ή και μοναδικά snacks και τρόφιμα. Παράλληλα, θα είναι μέσα σε ένα κατάστημα με τα +3000 είδη της BEST FOR... γεγονός που θα τους δίνει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να σηκώνονται και να βλέπουν τα προϊόντα περνώντας την ώρα τους πιο ευχάριστα. Με αυτόν τον τρόπο  επιτυγχάνεται ένα μεγάλο ποσοστό των πελατών του καφέ να αγοράσουν κάποιο από τα προϊόντα της BEST FOR…

 

Εκτός αυτού, το μοναδικό design των καταστημάτων, στα σουηδικά πρότυπα, η ποιότητα των προϊόντων, η μοναδική εξυπηρέτηση και ο συνδυασμός αγαπημένων ροφημάτων σαφώς διαφοροποιεί τα καταστήματα αυτά από τα υπόλοιπα.  Η νέα αυτή φιλοσοφία έρχεται να αναθεωρήσει τα δεδομένα της αγοράς του καφέ και να δημιουργήσει μια νέα σχέση με το κοινό που σίγουρα θα αγαπηθεί!

 

Αφιερώθηκε χρόνος για τη δημιουργία συνδυασμών πρώτων υλών, μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και εξοπλισμού σερβιρίσματος με την απόλυτη οικολογική συνείδηση που διέπει την εταιρεία.

 

Η εταιρία πρόκειται να ξεχωρίσει με τις οικολογικές τις εφαρμογές καθώς έχει ως κύριο στόχο την αποφυγή κάθε χρήσης πλαστικού και την αντικατάσταση του με οικολογικές συσκευασίες, καλαμάκια και σκεύη φαγητού από καρύδα.

 

Τύποι καταστημάτων

 

Κατάστημα 60 έως 140 τ.μ.

 

Περιλαμβάνει στον ίδιο χώρο δύο πλήρεις και ολοκληρωμένες επιχειρήσεις.

 

α) coffee shop και β) κατάστημα πώλησης πρωτότυπων και έξυπνων προϊόντων. Το καφέ θα έχει χώρο με καθίσματα εντός και εκτός του καταστήματος και πλήρης κατάστημα πώλησης προϊόντων BEST FOR…

 

Β. Κατάστημα 25 έως 40 τ.μ.

 

Πρόκειται για καφέ που λειτουργεί μόνο take away το οποίο όμως έχει στο εσωτερικό του, αναλόγως του μεγέθους του, και ράφια των καταστημάτων BEST FOR…, με επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων λιανικής πώλησης (π.χ. gadget, κούπες κ.λπ.)

 

Γ. Κατάστημα 60 – 80 τ.μ. μόνο με προϊόντα BEST FOR…

 

Πρόκειται για τα κλασικά καταστήματα BEST FOR… με μεγάλη διεθνή επιτυχία, τα οποία πουλάνε έξυπνα και μοναδικά high design προϊόντα σε private label συσκευασία.

 

Με πληροφορίες από το franchise.gr