Οι καλύτερες budget μηχανές που εγκρίνουν ειδικοί

Οι καλύτερες budget μηχανές που εγκρίνουν ειδικοί

Ψάχνετε για μία μηχανή παρασκευής καφέ που να συνδυάζει την ποιότητα και την – ήτοι δυνατόν – χαμηλή τιμή; Λύσεις υπάρχουν πολλές, και μάλιστα ιδιαίτερα οικονομικές.

 

Η διαδικασία παρασκευής ενός ποιοτικού καφέ στο σπίτι δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση. Ο σωστός εξοπλισμός, η ποιότητα της πρώτης ύλης, η τεχνική είναι κάποιοι παράγοντες που συντελούν καταλυτικά στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Ο σωστός καφές αποτελεί μία προϋπόθεση, όμως δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να εντοπίσετε τα κατάλληλα μηχανήματα που θα σας προσφέρουν ευκολία και δυνατότητες για την παρασκευή ενός ροφήματος ανάλογου με αυτό που θα πίνατε σε ένα coffee shop.

 

Eιδικοί του καφέ, έκαναν την έρευνά τους και παρουσίασαν στο Shop TODAY τέσσερις οικονομικές λύσεις.

 

Mr. Coffee 12-Cup Coffee Maker (25  δολ. στην Amazon)

 

Εάν απλά αναζητάτε ένα προσιτό μηχάνημα που θα σας προσφέρει μια ποιοτική παρασκευή, η εν λόγω συσκευή είναι ιδανική. Εύκολη στη χρήση, διαθέτει μεταξύ άλλων:  Λυχνία ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, διπλό παράθυρο νερού που σας επιτρέπει να βλέπετε την ποσότητά του για να αποφύγετε την  υπερχείλιση, σύστημα γρήγορου και εύκολου καθαρισμού

 

 

Hamilton Beach 2-Way Brewer Coffee Maker (60 δολ. στην Amazon)

 

Αυτό το εύχρηστο μηχάνημα διαθέτει δύο επιλογές παρασκευής – μονή μερίδα ή πλήρες δοχείο – έτσι μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα στον εαυτό σας ένα φλιτζάνι ή να παρασκευάσετε μεγαλύτερη ποσότητα για την οικογένεια ή τους φίλους σας. Έχει μια μέση βαθμολογία 4,5 (εκ των 5) αστέρων σε από περισσότερες από 23.000 κριτικές. Είναι πλήρως προγραμματιζόμενη: Ξυπνήστε με ένα έτοιμο ζεστό φλιτζάνι καφέ με τη συσκευή αυτή που διαθέτει αυτόματη διακοπή λειτουργίας.

 


Keurig K-Classic Coffee Maker (79 δολ. στην Amazon)

 

Η επιτομή της ευκολίας: Προσθέστε ένα κύπελλο K, επιλέξτε το μέγεθος του φλιτζανιού σας και θα έχετε την παρασκευή σας σε λιγότερο από ένα λεπτό! Αυτό το μοντέλο μηχανής με τις καλύτερες πωλήσεις διαθέτει μια μεγάλη δεξαμενή νερού, οπότε μπορείτε να φτιάξετε έξι φλιτζάνια πριν χρειαστεί να ξαναγεμίσετε. Μπορείτε να φτιάξετε επίσης τσάι, ζεστή σοκολάτα, λάτε και πολλά άλλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

 

Black+Decker 12-Cup Thermal Coffeemaker (50 δολ. στην ΑMAZON)

 

Με μια θερμική κανάτα και ένα στόμιο Evenstream Showerhead , αυτό το μηχάνημα περιλαμβάνει μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά που αγαπούν οι επαγγελματίες, και όλα αυτά σε πολύ προσιτή τιμή. Μπορεί να το προγραμματίσετε από το προηγούμενο βράδυ, έτσι ώστε να έχετε έτοιμο, φρέσκο καφέ να σας περιμένει ακριβώς όταν ξυπνήσετε το επόμενο πρωί.