Brewer Kopipresso Μug: μια πρακτική “κούπα-καφιτιέρα”

Brewer Kopipresso Μug: μια πρακτική “κούπα-καφιτιέρα”

Συνδυάζει δύο συσκευές σε μία και είναι το ιδανικό gadget για να φτιάξετε καφέ φίλτρου στο γραφείο, στην εξοχή ή στις διακοπές.

 

Κάποιος με αρκετή φαντασία θα μπορούσε να πει ότι μοιάζει με φωτογραφικό φακό. Όμως η Brewer Kopipresso Μug, είναι μια “έξυπνη” κούπα και καφετιέρα μαζί που σας επιτρέπει να φτιάξετε τον καφέ σας οπουδήποτε και αν βρεθείτε. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι πρόσβαση σε μια θύρα USB.

 

Η Brewer Kopipresso Μug αποτελείται από ένα δοχείο- θερμός όπου εκεί μπαίνει το ζεστό νερό (έχει την δυνατότητα να το διατηρεί στην ίδια θερμοκρασία για περίπου 6 ώρες) και το επάνω μέρος όπου μπαίνει μέσα σε μια κάψουλα ο αλεσμένος καφές. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μέσα στην κάψουλα – φίλτρο (επαναχρησιμοποιούμενο) τον αλεσμένο καφέ σας, να βιδώσετε καλά, να αναποδογυρίσετε την Brewer Kopipresso Μug, να την συνδέσετε με μια θύρα USB και να πατήσετε το κουμπί. Μέσα σε ένα λεπτό η εκχύλιση του καφέ σας θα έχει ολοκληρωθεί και θα είναι έτοιμος. Στη συνέχεια είτε μπορείτε να τον σερβίρετε σε μια άλλη κούπα, είτε να τον αφήσετε στο δοχείο-θερμός και να τον καταναλώσετε από εκεί. 

 

Η πρακτική αυτή συσκευή μπορεί να μην έχει όμορφο design, είναι όμως πολύ πρακτική, απλή στην χρήση της και μεταφέρετε εύκολα οπουδήποτε μιας και δεν πιάνει χώρο (έχει ύψος μόλις 23 εκατοστά και ζυγίζει κάτι παραπάνω από ένα κιλό). Μπορείτε να την παραγγείλετε διαδικτυακά και η τιμή της κυμαίνεται στα 90 δολάρια.