Πέντε pour over σετ που θα ομορφύνουν την πρωινή συνήθεια του καφέ

Πέντε pour over σετ που θα ομορφύνουν την πρωινή συνήθεια του καφέ

Έχουν στιλ και ντιζάιν, είναι πρακτικά και κάθ’ ένα χαρίζει ένα διαφορετικό και απολαυστικό φλιτζάνι καφέ φίλτρου.

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξετε τον πρωινό σας καφέ στο σπίτι: από το πατήσετε ένα κουμπί και να βάλετε μια κάψουλα (ο πιο εύκολος) για ένα γρήγορο espresso μέχρι το να αφιερώσετε λίγα λεπτά παραπάνω, να κάνε ένα pour over για και να απολαύσετε ένα ζεστό καφέ φίλτρου. Εμείς στο Coffeemag αγαπάμε την δεύτερη, χρονοβόρα διαδικασία. Εάν είστε και εσείς λάτρης αυτής της τεχνική κατά την οποία το νερό χύνεται σταθερά πάνω από έναν κωνικό φίλτρο γεμάτο με αλεσμένο καφέ, τότε ίσως να θέλετε να βάλετε στην συλλογή σας μια από τις παρακάτω συσκευές που σας προτείνουμε. Ίσως πάλι και όλες.

 

Hokeki Pour-over Coffee Maker Starter Set

 

Ίσως να σας φανεί ότι θα κάνετε κάποιο επιστημονικό πείραμα με αυτό το σετ pour over, όμως όχι. Το Hokeki διαθέτει ένα κεραμικό dripper, γυάλινη καράφα και βάση, έχει όμορφο ντιζάιν που θα φανεί υπέροχο στον πάγκο της κουζίνας σας και είναι επίσης εντελώς λειτουργικό. Το αποτέλεσμα που θα σας δώσει είναι αντάξιο των υψηλών σας προσδοκιών.

 

Hario Original V60 Pour-over Dripper

 

Είναι η πιο γνωστή μέθοδος pour over. To V60 είναι τόσο απλό όσο και πολύ εύχρηστο. Ξεχωρίζει για τις καμπυλωτές ραβδώσεις του κώνου με γωνία 60 μοιρών (εξ ου και το όνομα του μιας και μοιάζει με ένα V), οι οποίες επιτρέπουν στον καφέ να ρέει πιο ομαλά. Φτιάχνετε είτε από πορσελάνη (σας το προτείνουμε), είτε από γυαλί είτε από ξύλο είτε ακόμα και από χαλκό.  Εσείς διαλέξτε εκείνο που ταιριάζει στα μέτρα σας.

 

Fellow Stagg Pour-over Set

 

Είναι κομψό, μικρό με μοντέρνα αισθητική και σίγουρα θα θελήσετε να το βάλετε στην συλλογή σας. Το Stagg περιλαμβάνει ένα dripper που έχει εσωτερικές ενδείξεις για να σας βοηθήσει να μετρήσετε τη σωστή ποσότητα καφέ, καθώς και μια γυάλινη καράφα με διπλό γυαλί για να επιτρέπει την διατήρηση της θερμοκρασίας χωρίς να επηρεάζεται από το εξωτερικό περιβάλλον. Επιπλέον το καπάκι σιλικόνης με το οποίο μπορείτε να «κουμπώσετε» την καράφα, ο καφέδες θα διατηρηθεί για περισσότερο χρόνο ζεστός.

Etsy Pour-over Coffee Set

 

Αυτό το καλαίσθητο σετ είναι κατασκευασμένο από φυσητό γυαλί και ξύλο. Διαθέτει dripper και καράφα 550 ml, και θα το βρείτε σε δύο διαφορετικά χρώματα: μπλε και πορτοκαλί. Αν θέλετε να συμπληρώσετε το σετ μπορείτε να αγοράσετε τον αντίστοιχο βραστήρα αλλά και τις κούπες με τα πιατάκια.

 

Bodum Pour-over Coffee Dripper Set

 

Αυτό το σετ pour over είναι μια ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς διαθέτει φίλτρο από ανοξείδωτο ατσάλι με λεπτό πλέγμα, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε φίλτρο χαρτιού. Η κούπα που συνοδεύει το σετ είναι επίσης διπλού τοιχώματος, διατηρώντας τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για να σας συνοδεύει και στα ταξίδια σας, μιας και δεν πιάνει πολύ χώρο.