To νέο πρόσωπο της BARISTI SPECIALITY COFFEE!

To νέο πρόσωπο της BARISTI SPECIALITY COFFEE!

H BARISTI SPECIALTY COFFEE ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα του Street Coffee, διαθέτοντας καταστήματα υψηλού και σύγχρονου design, μοναδικά προϊόντα και προσεγμένο τρόπο σερβιρίσματος.

 

Εμπνευστής της είναι ο Παναγιώτης Ανδρεσάκης, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του καφέ. Ξεκινώντας στα τέλη του 2013, με ένα ιδιόκτητο μαγαζί στην Αμφιάλη, το 2015 δημιουργήθηκε το πρώτο της franchise κατάστημα στον Πειραιά. Το δίκτυό της μεγαλώνει συνεχώς.

 

Όλα τα BARISTI SPECIALTY COFFEE παρέχουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων καφέ, ροφημάτων, αναψυκτικών, γλυκών και αλμυρών σνακς (από μπάρες δημητριακών μέχρι club-sandwich και burgers), άριστης ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών. Όλα τα προϊόντα προσφέρονται για κατανάλωση εντός καταστήματος (πλην της τρέχουσας περιόδου lockdown) για take away ή για delivery στον χώρο του πελάτη.

 

Πλέον η BARISTI SPECIALITY COFFEE έχει προχωρήσει στην ανακαίνιση των καταστημάτων της και η νέα εταιρική ταυτότητα εντυπωσιάζει.

 

Ο στόχος των BARISTI SPECIALITY COFFEE, μέσω δομημένου strategic plan και υψηλής τεχνογνωσίας, είναι η ανάπτυξη με κεντρικά καταστήματα σε κάθε περιοχή, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, επιλεγμένα προϊόντα και speciality ποικιλίες καφέ (Arabicca 100%, Guatemala, El Salvador και Costa Rica).

 

Το δίκτυο, σύμφωνα με το franchise.gr αριθμεί σε 11 εν λειτουργία καταστήματα και 3 υπό κατασκευή, συνεχίζοντας την δυναμική ανάπτυξή του μέσω franchise.