CAFé Mé – Red Bus : O καφές… επί τροχών! (video)

CAFé Mé – Red Bus : O καφές… επί τροχών! (video)

Δεν είναι μόνο ένα ακόμη cafe, ούτε μια απλή καντίνα… Το νέο εγχείρημα της CAFé Mé το “CAFé Mé – Red Bus” αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της εστίασης, καθώς παρέχει όλες τις υπηρεσίες ενός φυσικού καταστήματος, έχοντας όμως το πλεονέκτημα της μετακίνησης!

 

Πρόκειται για μια ρυμουλκούμενη καντίνα δύο ορόφων και μήκους 9 συνολικά μέτρων που έχει ως “σήμα κατατεθέν” το κόκκινο χρώμα και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. 

 

Αποτελεί μια smart επένδυση με τη μέθοδο franchise και από ό,τι φαίνεται έρχεται για να μείνει… Η ιδέα υλοποιήθηκε από τους Γιώργο Ανδρεάδη (CEO) και Αποστόλη Νταϊλιάνη (Marketing & Franchise Manager) με καταξιωμένους ειδικούς κατασκευαστές, ενώ τα σχέδια επιμελήθηκε η Interior Designer Κάτια Καρέλα.

 

Το red bus παρέχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών ενώ διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται ένα καλά οργανωμένο coffeeshop.

 

 

Οι καταναλωτές αρχικά σε Ελλάδα και Κύπρο θα μπορούν να απολαμβάνουν όλη την ποικιλία ροφημάτων, πρωινού και γλυκισμάτων με τον κορυφαίο καφέ σε ένα περιβάλλον μοναδικό ή takeaway ή στο lounge πατάρι του λεωφορείου. To project των «CAFé Mé» – κατοχυρωμένη πατέντα – φιλοδοξεί να αποτελεί αγαπημένο σημείο αναφοράς και να γίνει best seller στο είδος του μελλοντικά.

 

Κατά πληροφορίες ήδη το project έχει προσελκυσει το ενδιαφέρον υποψήφιων συνεργατών που ενδιαφέρονται για έξτρα ζώνες εξυπηρέτησης (ειδικά τη θερινή περίοδο) και σημεία εγκατάστασης, εκτός από οικόπεδα με σημαντική διέλευση πεζών και οχημάτων, όπως parking mall ή super market, gas stations, παραλίες, λιμάνια κ.ά. 

 

Η “αυλαία” του νέου project στην Ελλάδα αναμένεται να ανοίξει στο νησί της Κέρκυρας.

 

H CAFé Mé

 

Με αφετηρία τη Λάρισα, την πόλη του καφέ, τα “CAFé Mé” ξεχωρίζουν στη δυναμική αγορά των αλυσίδων εστίασης (coffee-snack-breakfast), με μοναδικές συνταγές και υψηλή ποιότητα για απαιτητικούς λάτρεις του καφέ.

 

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 18 καταστήματα (3 εταιρικά και 15 franchise) σε Καλλιθέα, Νίκαια, Χαϊδάρι, Δραπετσώνα, Λάρισα, Βόλο, Κέρκυρα, Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο, Χλώρακα, Πόλη Χρυσοχούς ενώ σύντομα θα είναι έτοιμα σε Πειραιά, Ρόδο, Λεμεσό και δύο στη Γερμανία.