Greecup: Ένα κύπελλο που αγαπά το περιβάλλον

Greecup: Ένα κύπελλο που αγαπά το περιβάλλον

Είναι φτιαγμένο από άχυρο σίτου, επαναχρησιμοποιούμενο, φιλικό προς το περιβάλλον και κρατάει τον καφέ μας ή το ρόφημα μας ζεστό για 3 ώρες περίπου.

 

Τελευταία γίνεται όλο και μεγαλύτερη συζήτηση γύρω από τα πλαστικά ή χάρτινα ποτήρια στα οποίο σερβίρεται ο καφές. Όλο και περισσότερες είναι οι φωνές ώστε να μειωθεί η κατανάλωση τους. Πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την σημερινή κατάσταση του take away που βοηθάει την κατανάλωση των πλαστικών και χάρτινων ποτηριών.

 

Παρ’ όλα αυτά στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια. Ένα από αυτά είναι και το Greecup που μάλιστα έχει και ελληνική ταυτότητα. Παρασκευάζεται από άχυρο σίτου, δεν έχει ίχνος γλουτένης, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν εκπέμπει καμία άσχημη μυρωδιά ή γεύση. Πιο συγκεκριμένα το άχυρο σίτου αλέθεται μέχρι να γίνει πούδρα. Στη συνέχεια προστίθενται συνθετικές ίνες από άχυρο σίτου και άλλες πρώτες ύλες και όλα αυτά μαζί μπαίνουν σε υψηλή πίεση ώστε να δοθεί το τελικό σχήμα του ποτηριού.

 

Το Greecup διαθέτει επίσης, διπλή μόνωση ώστε να κρατάει για περίπου τρεις ώρες ζεστό ή κρύο τον καφέ ή το ρόφημα μας και αντέχει σε θερμοκρασία μέχρι 93 βαθμούς Κελσίου. Είναι επαναχρησιμοποιούμενο και 100% βιοαποικοδομήσιμο. Μπορεί να μπει στο φούρνο μικροκυμάτων, στο πλυντήριο πιάτων αλλά και στην κατάψυξη χωρίς να πάθει τίποτα. Θα το βρείτε σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (μπεζ, ροζ, πράσινο και μπλε).

 

Περισσότερες πληροφορίες στη ηλεκτρονική σελίδα www.greecup.gr