Η GFG – Greek From Greece θα επεκταθεί γρήγορα το 2021 με πέντε νέα καταστήματα στις ΗΠΑ

Η GFG – Greek From Greece θα επεκταθεί γρήγορα το 2021 με πέντε νέα καταστήματα στις ΗΠΑ

Με άρωμα… από Ελλάδα η αλυσίδα GFG – Greek From Greece επεκτείνεται δυναμικά στις ΗΠΑ με 5 νέα καταστήματα εντός 6μήνου.

 

Η food and taste εμπειρία που προσφέρει έχει κατακτήσει τις καρδιές των Αμερικανών, αποκτώντας φανατικό κοινό.  Το GFG συνδυάζει τις ελληνικές γεύσεις, από γεύματα έως καφέ και εδέσματα για brunch με προιόντα που εισάγονται από την Ελλάδα. Με 44 εταιρικά καταστήματα ανοιχτά και σε ανάπτυξη, η GFG έχει αποδείξει τη δυναμική της ακόμη και στη Νέα Υόρκη, τη σκληρότερη αγορά της χώρας. 

 

Τα νέα καταστήματα που θα ανοίξουν είναι τα εξής:

 

GFG Kennett Square – Άνοιξε στις 15 Δεκεμβρίου του 2020 (115 W State Street, Kennett Square, PA)

GFG Philadelphia – Ανοίγει στις 15 Ιανουαρίου του 2021 (107 N 33rd Street, Philadelphia, PA)

GFG Rye – Ανοίγει τον Φεβρουάριο του 2021 (100 Purchase Street, Rye, NY)

GFG Marketstreet Lynnfield, MA – Έναρξη λειτουργίας στις Μαρτίου 2021

GFG Weehawken – Άνοιγμα τον Μάιο του 2021 (1200 Harbour Boulevard, Weehawken, NJ)

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GFG, Γιώργος Δρόσος και η ομάδα των ισχυρών συνεργατών του, έχουν ξοδέψει εκατομμύρια για τη δημιουργία μιας αλυσίδας εφοδιασμού με προιόντα όπως αρτοσκευάσματα και τρόφιμα που εισάγονται απευθείας από την Ελλάδα στις ΗΠΑ. Ο κ. Δρόσος συνεργάστηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fransmart Dan Rowe, ειδικευμένου στον τομέα του franchising για την επέκταση των καταστημάτων της GFG και να εξασφαλίσει την ομαλή επιχειρησιακή λειτουργία τους.

 

Το νέο μοντέλο GFG Express της εταιρείας εισάγεται στην αγορά, έπειτα από την συγχώνευσή της με την Dairy Barn. Τριάντα τοποθεσίες drive-thru της Dairy Barn στο Long Island και μία στο Stamford, CT θα μετατραπούν σε καταστήματα της GFG Express το νέο έτος.