Taste’em all kit: μια παλέτα αρωμάτων και γεύσεων σε ένα κουτί

Taste’em all kit: μια παλέτα αρωμάτων και γεύσεων σε ένα κουτί

Ένα δώρο που θα αγαπήσει κάθε λάτρεις του καφέ με έξι διαφορετικούς, ιδιαίτερους και σπάνιους καφέδες για φίλτρου ή espresso με την υπογραφή της taf.

 

Για την ελληνική εταιρία taf και τους καφέδες τους δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Η φήμη τους είναι γνωστή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αυτές τις μέρες των γιορτών, λοιπόν, ετοίμασαν ένα κουτί που κρύβει απολαυστικές εκπλήξεις για όσους αγαπούν τον specialty coffee. Ο Γιάννης Ταλούμης, σαν σύγχρονος India Jones του καφέ που είναι, έχει γυρίσει σχεδόν όλες τις χώρες όπου παράγεται ο πράσινος κόκκος. Επέλεξε μερικούς από τους τους καλύτερους που διαθέτουν στο πορτοφόλιο της taf, τους έκλεισε σε ένα όμορφο, μαύρο κουτί και μας τους προσφέρει.

 

Όλοι οι καφέδες που θα βρείτε στο Taste’em all kit είναι της σειράς Taloumis Family Limited Reserve που έχουν επιλεχτεί ένας προς ένας από τον Γιάννη Ταλούμη. Αποτελούν ιδιαίτερες περιπτώσεις που προέρχονται από πολύ μικρές παραγωγές είτε εξωτικών ποικιλιών, είτε καινοτόμων μεθόδων επεξεργασίας. Στο κουτί αυτό θα βρείτε λοιπόν έξι: τον Elida Geisha από τον Παναμά, τον To-la Reserve από την Αιθιοπία, τον LPYET Geisha Heroes από την Κολομβία, τον Leoncio Herbazu, τον Sumana Kenya και Sumana Geisha από την Κόστα Ρίκα.

 

To Taste’em all kit είναι διαθέσιμο τόσο για καφέ φίλτρου όσο και για espresso. Θα το βρείτε στο e-shop της εταιρίας όπου μπορείτε να επιλέξετε αν οι καφέδες θα σας έρθουν σε κόκκους για να τους αλέσετε εσείς ή ήδη αλεσμένοι.