Δυο εορταστικοί καφέδες φίλτρου

Δυο εορταστικοί καφέδες φίλτρου

Τα Χριστούγεννα είναι γεμάτα από αρώματα, για αυτό και εμείς σας προτείνουμε δύο καφέδες που ταιριάζουν απόλυτα με το πνεύμα των ημερών.

 

Ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ φίλτρου μπορεί να μας φτιάξει την μέρα. Και πόσο μάλλον όταν τα αρώματα του μας βάζουν στο κλίμα των ημερών. Παρακάτω θα βρείτε δύο προτάσεις για να γεμίσετε αυτές τις γιορτινές μέρες με περισσότερο άρωμα και απόλαυση.

 

Jingle Blend από την Coffee Island

Είναι το εορταστικό blend που ετοίμασαν για αυτές τις μέρες. Από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξετε την συσκευασία θα σας πάρει η μυρωδιά της κανέλας. Το ίδιο συμβαίνει και κατά την διάρκεια της εκχείλισης. Στη πρώτη γουλιά θα διακρίνετε και νότες από φουντούκι και βανίλιας που συνδυάζονται με όμορφο τρόπο. Οι οξύτητες του είναι πολύ ισορροπημένες, έχει γλυκό χαρακτήρα και στο τελείωμα του θα σας μείνει η γεύση της κανέλας.  Θα τον βρείτε σε όλα τα καταστήματα της ασυλίας ή στο e-shop της.

 

Christmas blend από την Mr. Bean Coffee Company

Στον συγκεκριμένο καφέ έχουμε μια σύμπραξη από καφέδες από την Αιθιοπία, Κολομβία και Ουγκάντα. Πρόκειται για ένα αρκετά γλυκό blend όπου η γεύση της σοκολάτας γάλακτος κυριαρχεί. Στη μύτη δίνει απαλά αρώματα από γιασεμί που όσο παγώνει ο καφές στο φλιτζάνι γίνονται πιο έντονα. Στο στόμα έκτος από σοκολάτα γάλακτος θα βρείτε και νότες από κόκκινα μούρα που δίνουν μια ελαφριά ευχάριστη οξύτητα. Θα σας προτείναμε να μην του προσθέσετε ζάχαρη μιας και είναι από μόνος μου αρκετά γλυκός. Θα τον βρείτε στο Mr. Bean Coffee Brewers στην Εμμ. Μπενάκη 20, τηλ. 2103810899 στο κέντρο της Αθήνας.