To ειδυλλιακό σκηνικό έξω από καφέ της Αθήνας που “κέρδισε” τον θαυμασμό του National Geographic

To ειδυλλιακό σκηνικό έξω από καφέ της Αθήνας που “κέρδισε” τον θαυμασμό του National Geographic

“Η φωτογραφία δεν είναι το να κοιτάζεις αλλά το να αισθάνεσαι. Αν δεν μπορείς να αισθανθείς όταν κοιτάζεις, τότε δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρεις οι άνθρωποι που κοιτάζουν τις φωτογραφίες σου να αισθάνονται κάτι”, είπε κάποτε ο Βρετανός φωτογράφος Don McCullin.

 

Μια εικόνα με τον φακό του φωτογράφου Muhammed Muheisen μας χαρίζει απλόχερα πλήθος συναισθημάτων αποτυπώνοντας με χρώμα και φως τον παλμό στο κέντρο της Αθήνας.

 

Ο πολυβραβευμένος φωτογράφος αποτύπωσε μια πολύχρωμη αλέα στην “καρδιά” της πόλης, έξω από το γνωστό θεματικό καφέ “Littlle Cook”, προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο το “brand Ελλάδα”.

 

Το σκηνικό μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι. Ψηλά δεσπόζουν στη σειρά πολύχρωμες ομπρέλες, τα λουλούδια πρωταγωνιστούν, ενώ μια κοπέλα ως άλλη Μαίρη Πόπινς μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή και ένα παραμυθένιο κόσμο…

 

Η εν λόγω εικόνα έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω Instagram, καθώς επιλέχθηκε και δημοσιεύτηκε από ένα εκ των μεγαλύτερων Μέσων παγκοσμίως, το National Geographic, ενώ απέσπασε την αγάπη και τον θαυμασμό των followers, με περισσότερα από 151.000 likes.

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες του coffeemag.gr από παλαιότερους θεματικούς στολισμούς:

 

 

 

 

Ποιος είναι ο Muhammed Muheisen

 

Με μεγάλη εμπειρία στη Photojournalism, ο Muhammed Muheisen εδώ και χρόνια αποτελεί μόνιμη δύναμη του National Geographic.

 

Έχει 20ετή εμπειρία στη φωτογραφία και ως φωτορεπόρτερ έχει καταγράψει τη ζωή στις πιο “εύφλεκτες” ζώνες του πλανήτη. Είναι γεννημένος στην Ιερουσαλήμ, Ιορδανός και έχει βραβευτεί δύο φορές με το Πούλιτζερ της κατηγορίας Photojournalism.

 

Είναι 39 ετών.