GoSun Brew: με την δύναμη του ήλιου

GoSun Brew: με την δύναμη του ήλιου

Μια νέα συσκευή παρασκευής καφέ φίλτρου που χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια και θα γίνει το απόλυτο γκάτζετ για όλους τους coffee lovers.

 

Λέγεται GoSun Brew και δημιουργήθηκε από την εταιρία GoSun ειδική στις κατασκευές ηλιακών συστημάτων, από φούρνους έως ψυγεία και φώτα έως φορτιστές. Στην ουσία πρόκειται για ένα θερμός/ «έξυπνη» γαλλική πρέσα που μπορεί να ζεσταίνει μόνη της το νερό με την βοήθεια μια εξωτερικής μπαταρίας που χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια. Ακούγεται κάπως περίεργο όμως δεν είναι. Ο θερμός αυτός λοιπόν, που έχει κατασκευαστεί με όλη την τεχνογνωσία της GoSun, διαθέτει ένα ειδικό καπάκι/έμβολο που τον μετατρέπει σε γαλλική πρέσα. Στην βάση του έχει μια USB υποδοχή που συνδέεται με την εξωτερική μπαταρία και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να ζεστάνει μέχρι 350ml νερό. Προσθέτοντας λοιπόν αλεσμένο καφέ και χρησιμοποιώντας το καπάκι με το έμβολο μπορείτε εύκολα και χωρίς την βοήθεια της ηλεκτρικής ενέργεια να φτιάξετε ένα καφέ φίλτρου με την παραδοσιακή μέθοδο της γαλλικής πρέσας, όπου και αν βρίσκεστε. Φυσικά εκτός από καφέ μπορείτε να φτιάξετε με τον ίδιο εύκολο τρόπο τσάι ή ζεστή σοκολάτα.

 

Το διαφορετικό που έχει το GoSun Brew είναι η αποσπασμένη μπαταρία η οποία μπορεί να φορτιστεί μέσω ηλιακού συλλέκτη, πρίζας, μετασχηματιστή AC ή USB. Επίσης μετατρέπετε σε φακό αλλά και σε powerbank που μπορεί να φορτίζει πέντε διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα.