Everest “on the road”: Ο καφές στο αυτοκίνητο μέσα σε 3′

Everest “on the road”: Ο καφές στο αυτοκίνητο μέσα σε 3′

Η εποχή του κορωνοϊού προϋποθέτει οι επιχειρήσεις του καφέ να επιδείξουν μεγάλη ευελιξία στον τρόπο διανομής των προϊόντων τους. Το take-away, οι υπηρεσίες delivery με ασφάλεια και η on-the-road εξυπηρέτηση είναι κάποιες από τις μεθόδους που υιοθέτησαν ή ενίσχυσαν οι επιχειρήσεις για να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία και την συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών τους.

Στο ίδιο “μήκος κύματος” και η Everest, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την υπηρεσία «ON THE ROAD» που παρέχει τη δυνατότητα παραγγελίας online take-away μέσω της οποίας μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, χωρίς καν να βγεις από το αυτοκίνητό σου!

Αυτό που πρέπει μόνο να κάνετε είναι στην επόμενη παραγγελία take-away, να επιλέξετε αντί για παραλαβή από το «κατάστημα», την επιλογή «ON THE ROAD» και να συμπληρώσετε τον τύπο και το χρώμα του οχήματός σας. Μόλις φτάσετε στο κατάστημα, πατάτε το κουμπί «ΕΦΤΑΣΑ» στο site ή το app και μέσα σε 3’ ένας υπάλληλος θα σας παραδώσει την παραγγελία  στο αυτοκίνητο. 

Μέσω του «everest on the road» αποφεύγετε  τον συνωστισμό, τις καθυστερήσεις – σημαντικό ιδιαίτερα όταν βιάζεστε- αλλά και την ανταλλαγή χρημάτων. Οι συναλλαγές γίνονται ανέπαφα online μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. 

* Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένα καταστήματα και μπορεί να λειτουργήσει μόνο για παραγγελίες που έχουν πληρωθεί ηλεκτρονικά μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας.