COBA 2020: Τα Coffee Business Awards επιστρέφουν

COBA 2020: Τα Coffee Business Awards επιστρέφουν

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα μοναδικά επιχειρηματικά βραβεία στο χώρου του καφέ, επιστρέφουν με ασφάλεια από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το Coffee & Brunch Magazine στις 19 Νοεμβρίου 2020.

 

Τα «Coffee Business Awards» οργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2019. Ήταν μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την ethosMedia, σε συνεργασία με το περιοδικό «Coffee & Brunch», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό «Χρήμα». Φέτος επιστρέφει με απόλυτη ασφάλεια και πίστη εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τόσο τη φυσική παρουσία όσο και την τεχνολογία. Έτσι λοιπόν, η φετινή τελετή απονομής, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου 2020, θα διεξαχθεί ως LiveOn Hybrid Event και θα μεταδοθεί μέσα από την LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP. Με αυτό τον τρόπο θα επιτραπεί η παρακολούθηση της εκδήλωσης από μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού με άνεση και ασφάλεια από τον προσωπικό τους χώρος. Στην περίπτωση λήψης εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας COVID-19 που δεν θα επιτρέπουν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης με περιορισμένη φυσική παρουσία, η Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2020 θα πραγματοποιηθεί ως Liveon Digital Event.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί κλειστή συνάντηση εργασίας υψηλόβαθμων στελεχών εταιρειών καφεστίασης με θεσμικούς φορείς, με σκοπό να συζητηθούν τα προβλήματα που προκύπτουν από την πανδημία και να διαμορφώσουν πλαίσιο προτάσεων και λύσεων για το μέλλον του κλάδου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τελετή βράβευσης.

 

Τα φετινά βραβεία Coffee Business Awards 2020 τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Καφέ (ΕΕΚ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (Σ.Ε.Ε.Κ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ελληνο – Iταλικού Eπιμελητηρίου Aθήνας. Τιμώμενη χώρα στα Coffee Business Awards 2020 θα είναι η Ιταλία.