Οριστική ακύρωση του World of Coffee 2020

Οριστική ακύρωση του World of Coffee 2020

Η SCA ανακοίνωσε την οριστική ακύρωση του World of Coffee για φέτος στην Βαρσοβία και δίνει ραντεβού το 2021 στην Αθήνα

 

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις για τον καφέ. Προσελκύει χιλιάδες επαγγελματίες που ασχολούνται με τον πράσινο κόκκο αλλά και όλη την αφρόκρεμα των baristi. Στην ουσία πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή του καφέ που κάθε χρόνο διοργανώνεται σε μια διαφορετική πόλη. Για φέτος είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία της Πολωνίας, τον Ιούνιο. Στα μέσα Μαρτίου, η SCA (Specialty Coffee Association) ανακοίνωσε ότι λόγω της πανδημίας και του παγκόσμιου lockdown το World of Coffee μεταφέρεται για τον Οκτώβριο. Καθώς όμως τα πράγμα δεν έδειξαν να καλυτερεύουν και η πανδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται, οι διοργανωτές μαζί με την SCA αποφάσισαν την οριστική αναβολή του για το 2020.

 

«Η δύσκολη απόφαση για την ακύρωση του World of Coffee 2020 λήφθηκε σε στενή συνεννόηση με τους εκθέτες, τους συνεργάτες μας στο PTAK Warsaw Expo και τους άλλους τοπικούς παράγοντες», δήλωσε σε ανακοίνωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SCA, Γιάννης Αποστολόπουλος. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκθέτες, τους εθελοντές και τους χορηγούς μας για την υπομονή και την κατανόησή τους, καθώς ταξιδεύουμε σε μια ταραχώδη χρονιά εκδηλώσεων», δήλωσε ο κύριος Αποστολόπουλος για να συνεχίσει λέγοντας «Μαζί θα αντιμετωπίσουμε αυτήν την καταιγίδα και θα βρεθούμε πολύ πιο δυνατοί όταν συναντηθούμε και πάλι από κοντά».

 

Το World of Coffee λοιπόν θα επιστρέψει τον Ιούνιο του 2021, αυτή την φορά στην Αθήνα ενώ η πόλη της Πολωνίας θα έχει και πάλι την τιμή να το φιλοξενήσεις το καλοκαίρι του 2022. Ραντεβού λοιπόν στην Αθήνα!