Aνακοινώθηκε το World of Coffee Geneva!

Aνακοινώθηκε το World of Coffee Geneva!

Mε ενθουσιασμό, η Specialty Coffee Association ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του World of Coffee Geneva, που θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Palexpo, 26 έως 28 Ιουνίου 2025.

 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί World of Coffee στη Γενεύη της Ελβετίας ως μέρος των World of Coffee trade shows. Ανάλογες εμπορικές εκθέσεις έχουν επίσης προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν τον επόμενο χρόνο στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

 

Ευρισκόμενη στις όχθες της μεγαλύτερης αλπικής λίμνης της Ευρώπης, η Γενεύη αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για φιλοξενία όχι μόνο λόγω της ομορφιάς της αλλά και της στρατηγική της θέση στην καρδιά της Ευρώπης. Με εξαιρετικές υποδομές μεταφορών, παγκοσμίου επιπέδου συνεδριακές εγκαταστάσεις και το ρόλο της ως διεθνούς κόμβου, η Γενεύη προσφέρει εξαιρετική προσβασιμότητα στους συμμετέχοντες από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

 

Επιπλέον, η Γενεύη έχει ιστορικούς δεσμούς με το εμπόριο καφέ, αποτελώντας βασικό παράγοντα στην παγκόσμια αγορά καφέ με την παρουσία μεγάλων εμπορικών εταιρειών καθώς και κατασκευαστών μηχανών εσπρέσο. Αυτό υπογραμμίζει όχι μόνο το ζωντανό εμπορικό οικοσύστημα της πόλης, αλλά παρέχει επίσης μια μοναδική ευκαιρία να τονιστεί η σημασία της βιομηχανίας του καφέ μέσα από την ποικιλία εκθεμάτων και συζητήσεων της εμπορικής έκθεσης.

Με μια μακρά ιστορία της κουλτούρας καφέ που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, ο συνδυασμός ευρωπαϊκών πολιτισμών της Ελβετίας με τον διεθνή πληθυσμό της Γενεύης δημιουργούν μια ποικιλόμορφη σκηνή καφέ που υποστηρίζει την καινοτομία και το εμπόριο. Το Palexpo είναι ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή συνεδριακά και εκθεσιακά κέντρα της Ελβετίας και ιδανικός χώρος, δεδομένης της εγγύτητάς του με το Διεθνές Αεροδρόμιο της Γενεύης και της φήμης του ως τόπου συνάντησης για οικονομικές, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου, το Palexpo θα είναι το απόλυτο σκηνικό για αποκλειστικές εκθέσεις World of Coffee και ευκαιρίες μάθησης, όπως Roaster Villages, SCA Lecture Series, Workshops, έναν εκτεταμένο εκθεσιακό χώρο, τα Βραβεία Καλύτερου Νέου Προϊόντος και Coffee Design, ένα εκτενές ημερολόγιο κοινότητας και κοινωνικές εκδηλώσεις, το SCA Community Lounge και πολλά άλλα.