Ένα εσпρέσo freddo παρακαλώ!

Ένα εσпρέσo freddo παρακαλώ!

Global launch με άρωμα Ελλάδας για το lifestyle brand Lillian Muir. «Kλείνει» μέσα του την αύρα της Μεσογείου!

 

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Lillian Muir

 

Ήλιος, Ελλάδα, Μεσόγειος. Το «ταξίδι» του νέου Lifestyle brand Lillian Muir ξεκίνησε από την Αθήνα με στόχο να μας συστήσει το «άγνωστα γοητευτικό» της μεσογειακής αύρας. Με σύνθημα «ένα εσпρέσo freddo παρακαλώ!» και καταγωγή από την Αυστραλία, έχοντας όμως «γεννηθεί» στην Ελλάδα, η φιλοσοφία της Brand Founder & Owner Kate Lillian Muir ξεδιπλώνεται μέσα από τα τρία πρώτα hero products περιποίησης σώματος – το καινοτόμο Freddo Espresso Transforming Body Scrub, την πλούσια ενυδατική Whipped Body Cream και την πολυτελή βούρτσα σώματος Body Sweep. Τα προϊόντα Lillian Muir περιέχουν συστατικά και αιθέρια έλαια που καλλιεργούνται και συλλέγονται από Έλληνες παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας τους θησαυρούς της ελληνικής γης.

 

Το global launch της Lillian Muir πραγματοποιήθηκε μέσα από ένα all-day Beauty Event στην Αθήνα, όπου δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι από τον χώρο της ομορφιάς «ταξίδεψαν» μέσα από τα μεσογειακά αρώματα, τις καινοτόμες υφές και τον «άγνωστα γοητευτικό» χαρακτήρα του brand.
Η «άφιξη» στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με ένα private dining session με την υπογραφή του, βραβευμένου με αστέρι Michelin, chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

 

 

Kate Lillian Muir
W: www.lillianmuir.com | +61 405 141 958
E: kate@lillianmuir.com | Instagram: @lillianmuir