Το coffee break, έννοια ορόσημο, στους χώρους εργασίας

Το coffee break, έννοια ορόσημο, στους χώρους εργασίας

Στις ημέρες μας, όταν αναφερόμαστε στο coffee break, το μυαλό μας συνειρμικά πηγαίνει σε ένα γευστικό διάλειμμα, μια ανάπαυλα από την εργασία μας.

 

Το coffee break είναι η καλύτερη ευκαιρία για χαλάρωση, για να απολαύσουμε το μεθυστικό άρωμα του καφέ και να γευτούμε ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα που θα μας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε έως το τέλος της ημέρας. Εάν μάλιστα μιλάμε για βραδινές ώρες, αυτό το φλιτζάνι καφέ ίσως να είναι ακόμη πιο απαραίτητο: Είναι το “καύσιμο” που χρειάζεται για να παραμείνει κάποιος σε εγρήγορση.

 

Σε κάθε περίπτωση, ο καφές προσφέρει μια ευκαιρία χαλάρωσης από τα καθημερινά απαιτητικά καθήκοντα, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως κομβικό μέσο κοινωνικοποίησης με συνεργάτες για να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να ενισχύσουν τις διαπροσωπικές σχέσεις τους.

 

 

Η Nespresso Professional μας φέρνει κοντά…

 

Φανταστείτε ότι πίνετε ένα φλιτζάνι Colombia Organic της Nespresso Professional ενώ βρίσκεστε στο γραφείο σας. Η έντονη οξύτητα και οι ξηροί τόνοι του μπορούν να σας μεταφέρουν στις φάρμες που βρίσκονται στα βουνά των Άνδεων, εκεί όπου οι κόκκοι καλλιεργούνται με προσοχή και τεχνογνωσία. Μέσα από ένα ταξίδι γευστικής απόλαυσης, συνδέεστε με την κουλτούρα του καφέ της Κολομβίας και τους παθιασμένους καλλιεργητές της. Έτσι, το αγαπημένο ρόφημα γίνεται μια γέφυρα που ξεπερνά τα σύνορα και μια ευκαιρία να μάθουμε και να εκτιμήσουμε διαφορετικούς πολιτισμούς.

 

Η Nespresso Professional κατανοώντας τη σημασία της διαφορετικότητας, δημιουργεί μοναδικές γεύσεις που καταφέρνουν να μας ταξιδέψουν σε όλο το κόσμο με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

 

Η Zenius, επαγγελματική μηχανή καφέ της Nespresso Professional, αποτελεί το πλέον αξιόπιστο εργαλείο για τον χώρο εργασίας, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία καφέ. Η επαγγελματική μηχανή Zenius είναι σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια, ενώ έχει κατασκευαστεί για τις απαιτήσεις ενός πολυάσχολου και πολυπληθούς χώρου εργασίας, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ακρίβεια, απόδοση και αντοχή. Συνώνυμο της κομψότητας και της ποιότητας, αποτελεί μία έξτρα αισθητική πινελιά στον χώρο σας, χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό της.

 

 

Κάθε φορά που επιλέγουμε μία από τις αγαπημένες μας κάψουλες Nespresso Professional, συντελείται κάτι μοναδικό που ξεκινά ως διάλειμμα για καφέ και μετατρέπεται σε μια ανταλλαγή εμπειριών και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των μελών των ομάδων.

 

 

Η Nespresso Professional ενώνει και γεφυρώνει τις αποστάσεις μεταξύ μας, εντός και εκτός γραφείου. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ: https://www.nespresso-pro.gr/