To coffeemag.gr στο εντυπωσιακό περίπτερο της Haskos Coffee & Beverages στη HORECA!

To coffeemag.gr στο εντυπωσιακό περίπτερο της Haskos Coffee & Beverages στη HORECA!

Με ένα δυναμικό, εντυπωσιακό περίπτερο, η Haskos Coffee & Beverages έδωσε ηχηρό “παρών” στην μεγαλύτερη έκθεση για την Καφεστίαση, την HORECA που διήρκεσε από τις 9-12 Φεβρουαρίου και διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

 

Με μια απολύτως επιτυχή παρουσία στο HALL 1, η Haskos Coffee & Beverages ενέπνευσε, δημιούργησε και πραγματοποίησε σημαντικά ραντεβού με επαγγελματίες του κλάδου, παρουσιάζοντας μοναδικά χαρμάνια αρωματικού καφέ- και όχι μόνο.

 

Σε έναν εντυπωσιακό και καλαίσθητο χώρο με επιρροές industrial, όπου κυριαρχούσαν το ξύλο και το σίδερο, με εντυπωσιακούς καναπέδες και stands, οι άνθρωποι της εταιρείας, ως φιλόξενοι οικοδεσπότες, μας καλωσόρισαν με ένα ζεστό φλιτζάνι εσπρέσσο και πολλές άλλες εκπλήξεις, μας ξενάγησαν στον χώρο και μας μίλησαν με ένθερμα λόγια για τη φετινή παρουσία τους στη HORECA.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

“Πρωταγωνιστές” ήταν τα δυνατά και αρωματικά χαρμάνια, μεταξύ άλλων τα brands Caffe’ Luigi, 7grams Espresso Micro Roasters, Mano del Caffè, o παραδοσιακός Μερακλής, ο Kronberg, ο HAS CAFÉ, καθώς και τα προϊόντα του Oscar’s Family Tradition και πολλοί ακόμη κωδικοί από το ευρύ χαρτοφυλάκιο της Haskos – Caffe’ Luigi.

 

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία

 

Η εταιρεία Haskos Coffee & Beverages – Caffe’ Luigi Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ από το 2000, ενώ τα τελευταία χρόνια επεκτείνεται σταδιακά σε νέα εμπορικά δίκτυα και νέες προϊοντικές κατηγορίες.

 

Έχοντας αποκτήσει σημαντικά εμπορικά σήματα και αποκλειστικές συνεργασίες με πολύ γνωστές εταιρίες του εξωτερικού, στηρίζεται σε τρεις πυλώνες. Την εμπορία του καφέ espresso Caffe’ Luigi dal 1901 και τον προϊόντων με το σήμα Luigi. Την παραγωγή και εμπορία των δικών τους προϊόντων: Specialty brand 7grams Espresso Micro Roasters, ελληνικός Καφές Μερακλής, Καφές Φίλτρου Kronberg, Στιγμιαίος καφές HAS CAFÉ, και το νέο brand Mano del Caffè’. Την οικογένεια των προϊόντων OSCAR’S Family Tradition: σοκολάτες ρόφημα Instant Cioccolata και ChocoBoom, καφές και σοκολάτα Freezino και Biscottino, σιρόπια με γεύσεις Oscar’s Syrups, και γρανίτες Granissimo.

 

Με αφοσίωση και σεβασμό στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει, η εταιρεία Haskos Coffee & Beverages, κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη των συνεργατών χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές. Η εταιρεία κατέχει μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς και είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη βασιζόμενη στην αρμονική συνεργασία και στην ποιότητα.

 

Υψηλή προτεραιότητα αποτελεί για την εταιρεία η συνεχής υποστήριξη του πελάτη και μετά την πώληση (after sales service) και για το λόγο αυτό έχει συσταθεί τμήμα, το οποίο σαν κύριο στόχο του έχει τη διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες, την ενημέρωσή τους για νέα προϊόντα ή νέες προσφορές μέσω των εκπαιδευμένων συνεργατών μας (πωλητές & διανομείς), καθώς και τμήμα τεχνικού ελέγχου. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από την TUV Austria Hellas με ISO 9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών της και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησης των πελατών της, με ISO 14001 για την αξία που δίνει στο περιβάλλον, και με ISO 22000 για την ασφάλεια των προϊόντων της, τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύονται και διανέμονται.

 

Στόχος της εταιρείας, για το άμεσο μέλλον, είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων HORECA και λιανικής, οι εξαγωγικές δραστηριότητες και η εισαγωγή στην ελληνική αγορά νέων, ποιοτικών προϊόντων. Όραμα της εταιρείας: “Σχεδιάζουμε το μέλλον του καφέ”.