Ιορδάνης Σαββίδης: Προωθούμε προϊόντα με υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα

Ιορδάνης Σαββίδης: Προωθούμε προϊόντα με υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα

Οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η OL-A Products δραστηριοποιείται στον χώρο της συσκευασίας και της τροφοδοσίας όλων των αναλώσιμων ειδών και ξεχωρίζει εδώ και δεκαετίες.

 

Ο Ιορδάνης Σαββίδης, ιδιοκτήτης, ανοίγει τα χαρτιά του και μας συστήνει προϊόντα που αξίζει να γνωρίσουμε ενώ μας μυεί στην ενδιαφέρουσα φιλοσοφία του περί περιβαλλοντικών προτύπων.

 

Πόσα χρόνια μετρά η εταιρεία;

 

Η OL-A Products ιδρύθηκε το 2016 στη Θεσσαλονίκη, αποτελώντας το αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας μου στον χώρο των πωλήσεων. Η δραστηριοποίησή μου με τις πωλήσεις ξεκίνησε το 1989, εργαζόμενος σε μεγάλες εταιρείες σε διάφορους τομείς προϊόντων έως το 2003, οπότε κι επέκτεινα την ενασχόλησή μου στον τομέα της συσκευασίας και των αναλώσιμων προϊόντων στην εστίαση. Η εμπειρία μου στον τομέα, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, συνέβαλε σημαντικά στη δημιουργία της OL-A Products, μιας εταιρείας που αποτελεί τη συνέχεια και την εξέλιξη της προσωπικής μου πορείας.

 

Ποια είναι η φιλοσοφία σας;

 

Η OL-A Products αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, που δίνει έμφαση στη σταθερότητα και την ενσωμάτωση στη συνείδηση των συνεργατών της. Με εξειδίκευση στον χώρο της εστίασης, η εταιρεία παρέχει εξαιρετικές λύσεις συσκευασίας και αναλώσιμων προϊόντων. Η φιλοσοφία της OL-A Products βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: ποιότητα, καινοτομία και εξυπηρέτηση των πελατών. Η εταιρεία αφοσιώνεται στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, υιοθετώντας τις σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνολογίες και διαδικασίες, για να παραμένει μπροστά στις εξελίξεις του κλάδου. Με βάση την αφοσίωσή της στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών, η OL-A Products προσαρμόζεται δυναμικά, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς και προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις. Η στρατηγική της επικεντρώνεται στη συνεχή βελτίωση και ανανέωση των προϊόντων καθώς και των λοιπών υπηρεσιών της, προκειμένου να ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του ανταγωνιστικού και απαιτητικού χώρου της εστίασης.

 

Ποια προϊόντα έχετε αυτή τη στιγμή στη φαρέτρα σας;

 

Η εταιρεία μας ξεχωρίζει στον χώρο των συσκευασιών, ιδίως με το τυπωμένο χάρτινο ποτήρι, που αποτελεί το δυνατότερό μας προϊόν. Αυτό το ποτήρι χρησιμοποιείται ως καταλύτης για νέες ή υπάρχουσες συνεργασίες, καθιστώντας το αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας σε επιχειρήσεις που αναζητούν ποιότητα και εξατομίκευση. Πέραν του χάρτινου ποτηριού, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις σε πάρα πολλά προϊόντα, όπως κουτιά φαγητού, ζαχαροπλαστείου, μπολ παγωτού, μπολ σαλάτας, χαρτοσακούλες, σακούλες μεταφοράς, σακουλάκια συσκευασίας τροφίμων και άλλα. Η δυνατότητα λογοτύπησης προσδίδει την προσωπική ταυτότητα σε κάθε προϊόν, ενώ η ευελιξία μας στην ποσότητα, αποθήκευση και παράδοση εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία. Καθώς διαθέτουμε εξειδικευμένες μεθόδους logistics και δικό μας στόλο, εξασφαλίζουμε την άμεση παραλαβή και διανομή των προϊόντων. Προτεραιότητά μας είναι η παροχή συνολικής υπηρεσίας παροχής προϊόντων, καλύπτοντας από τα πιο σύνθετα και εξειδικευμένα έως τα πιο απλά είδη, απαραίτητα για τη λειτουργία των επιχειρήσεων στον συγκεκριμένο κλάδο καταστημάτων. Με επικέντρωση πάντα στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την προσαρμοστικότητα, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια συνολική εμπειρία παροχής υπηρεσιών, συμβάλλοντας στην επιτυχή και ομαλή λειτουργία καθώς και στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

 

Προσπαθείτε να μειώνετε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα; Μιλήστε μας για το εν λόγω κομμάτι, καθώς πλέον η προστασία του περιβάλλοντος είναι στο επίκεντρο της εταιρικής ταυτότητας.

 

Η εταιρική ταυτότητα και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα αποτελούν ζωτικά θέματα, που προσδίδουν βάθος και σημασία στη συζήτηση για την εταιρική δραστηριότητα. Στην προσπάθειά μας να ενσωματώσουμε σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους παραγωγούς της χώρας και του εξωτερικού μέσω της εισαγωγικής μας δυναμικής, διασφαλίζοντας όχι μόνο τη χρήση προηγμένων παραγωγικών μεθόδων, αλλά και τη χρησιμοποίηση πρώτων υλών υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο της ευθύνης μας προς το περιβάλλον, ξεκινήσαμε τη μεταφορά προς σύγχρονες εγκαταστάσεις με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Επιπρόσθετα, στα πλαίσια αυτής της μετάβασης, η αναβάθμιση του στόλου μας με οχήματα που εξοικονομούν πόρους και μειώνουν την περιβαλλοντική επίδραση είναι εναρμονισμένη με τη δέσμευσή μας για βιώσιμη επιχειρηματικότητα. Επιπλέον, προωθούμε τη χρήση προϊόντων που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα. Αυτό ενισχύει την εικόνα μας ως εταιρεία που επιδιώκει την αρμονία μεταξύ της επιχειρηματικής απόδοσης και της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας. Καταδεικνύουμε τη δέσμευσή μας προς την περιβαλλοντική αειφορία μέσα από πράξεις, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών μας. Συνεχίζουμε να προωθούμε την καινοτομία και να αναζητούμε βέλτιστες πρακτικές, για να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των δραστηριοτήτων μας στον καιρό που διανύουμε.

 

Από ποια υλικά κατασκευάζονται τα προϊόντα σας;

 

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η δέσμευσή μας για την υιοθέτηση των πιο προηγμένων τεχνολογιών αντανακλάται στην ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουμε, εναρμονισμένων πάντα με τα ισχύοντα νομοθετικά πλαίσια. Προσπαθούμε πάντα να προσαρμόζουμε τις παροχές μας στις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου, προσφέροντας πληθώρα προϊόντων, συχνά κατασκευασμένων και από βιώσιμα υλικά. Η ποικιλία των υλικών περιλαμβάνει χαρτί, ξύλο μπαμπού, φύλλα φοίνικα, ζαχαροκάλαμο, ανακυκλωμένο πλαστικό και βιοδιασπώμενα υλικά. Επιδιώκουμε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας τις πρωτοποριακές λύσεις που παρέχουν υψηλή ποιότητα ενώ μπορούν να συμβαδίζουν με τις αρχές της βιωσιμότητας όπως αυτή διαμορφώνεται στον κλάδο των αναλώσιμων προϊόντων της εστίασης. Μεριμνούμε ώστε κάθε προϊόν να είναι εφαπτόμενο των προδιαγραφών που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας και, αν είναι εφικτό, να συμβάλλει και στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Με αυτήν την προσέγγιση, διαμορφώνουμε μια ευθύνη απέναντι τόσο στους πελάτες μας όσο και στον πλανήτη.

 

Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

 

Η δέσμευσή μας για την ενίσχυση και διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών συνεχίζει να αποτελεί τον βασικό πυλώνα της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας. Συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών τους, εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους υφιστάμενους πελάτες και προσελκύοντας νέους. Σε ό,τι αφορά τα προϊόντα μας, διατηρούμε σταθερή δέσμευση για τη συνεχή εξέλιξη και εφαρμογή πρωτοποριακών λύσεων. Η εξατομίκευση των προϊόντων μας αποτελεί προτεραιότητα, προσφέροντας προηγμένες επιλογές που εναρμονίζονται με τις ανάγκες κάθε πελάτη. Συνεχίζουμε να αναζητούμε καινούργια προϊόντα, που εμπλουτίζουν το κωδικολόγιό μας, προσφέροντας ευρύ φάσμα επιλογών. Η συνεχόμενη και σταθερή παρακολούθηση των αναγκών της αγοράς μάς καθιστά προνοητικούς, ενώ η διαρκής προσπάθεια για καινοτομία μάς επιτρέπει να παραμένουμε πρωτοπόροι. Επιδιώκουμε την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, διατηρώντας ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας και προσφέροντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες. Με τη σταθερή εξέλιξη του χαρτοφυλακίου μας και τη δέσμευσή μας για υψηλή επαγγελματική ποιότητα, συνεχίζουμε να είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα μας. Η OL-A Products είναι περήφανη για την προσφορά της στη βελτίωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας με εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου χώρου εστίασης.

 

 

Πηγή: Coffee&Brunch Magazine