Hobbs: Το καφέ-μπαρ των Βορείων Προαστίων που θα φωτογραφίζεις επί ώρες

Hobbs: Το καφέ-μπαρ των Βορείων Προαστίων που θα φωτογραφίζεις επί ώρες

Αναμφίβολα είναι το καλύτερο καφέ bar στα Βριλήσσια, αλλά η φήμη και η ιστορία του προσελκύει φιλότεχνους και λάτρεις του καφέ από όλη την Αθήνα.

 

Επί της Λεωφόρου Πεντέλης, στη συμβολή με την οδό Ολύμπου, ακριβώς στη γωνία θα συναντήσετε το καφέ Hobbs το οποίο για πάνω από 8 χρόνια κυριαρχεί στις προτιμήσεις για πολλούς λόγους.

 

Είναι ένα ήσυχο μέρος για να πιείτε τον καφέ σας, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να συναντήσετε τους φίλους σας, να χαλαρώσετε με την οικογένειά σας, να πιείτε ποτό με τον/την σύντροφό σας. Τόσο εντός μαγαζιού, το οποίο επεκτάθηκε πρόσφατα και συνενώθηκε με παρακείμενο κατάστημα, όσο και στην εξωτερική πανέμορφη αυλή του.

 

Το μενού του διαθέτει brunch μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι. Το μενού καλύπτει και τον πλέον απαιτητικό, από comfort food έως καλοψημένα stakes. O καφές Vergnano, ιταλικός με ιστορία από το 1882, έρχεται να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των φίλων του καλού καφέ.

 

Δοκιμάσαμε: Freddo Espresso, πίτσα μαργαρίτα, κλαμπ σάντουιτς, spring rolls και μείναμε ευχαριστημένοι τόσο από τις γεύσεις, όσο και από το service.

 

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο…

 

Η διακόσμηση αυτού του μαγαζιού σε μαγεύει, σε ταξιδεύει… Ρωτήσαμε και με χαρά οι υπάλληλοι του καφέ μας ενημέρωσαν ότι η συλλογή όλων αυτών των μοναδικών αντικειμένων που κοσμούν το Hobbs οφείλεται στον ιδιοκτήτη του.

 

Συλλέκτης αντικών, λάτρης παλαιών αντικειμένων, έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και έχει φέρει στην Ελλάδα από ξύλινο έλικα, παλιές γραφομηχανές, έως παγοπέδιλα (σ.σ. και αμέτρητα άλλα αντικείμενα) κοσμώντας με μεράκι του Hobbs.

 

Μία επίσκεψη θα σας πείσει ότι πρόκειται για έναν χώρο με εξαιρετική ατμόσφαιρα, πανέμορφη διακόσμηση, που θα σας ταξιδέψει από το 1940 μέχρι το σήμερα.

 

Ηobbs

Λεωφόρος Πεντέλης 110 & Ολύμπου, 152 35

Βριλήσσια Αττικής