Π. Παπάζογλου (Haskos – Caffe’ Luigi Ltd): Ο ελληνικός καφές είναι στο DNA μας

Π. Παπάζογλου (Haskos – Caffe’ Luigi Ltd): Ο ελληνικός καφές είναι στο DNA μας

Ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος θεσμός της κοινότητας του καφέ και της καφεστίασης επέστρεψε ανανεωμένος για 5η συνεχή χρονιά!

 

Φέτος, τα Coffee Business Awards έριξαν τους προβολείς τους στην πρωταγωνίστρια του φετινού event, Κολομβία, ως την Τιμώμενη Χώρα των #coba23! Και, για πρώτη φορά, άνοιξαν την αυλαία για τον Τιμώμενο Καφέ της διοργάνωσης, που για το 2023 είναι… ο ελληνικός!

 

Ομιλία παρέθεσε η κα. Παναγιώτα Παπάζογλου, Διευθύντρια Marketing της Haskos – Caffe’ Luigi Ltd.

 

Η ίδια ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή να μιλά για τον ελληνικό καφέ και χαιρέτησε τα βραβεία-θεσμό στον χώρο της καφεστίασης.

 

Έχοντας αποκτήσει σημαντικά εμπορικά σήματα και αποκλειστικές συνεργασίες με πολύ γνωστές εταιρίες του εξωτερικού, η εταιρεία στηρίζεται σε τρεις πυλώνες. Την εμπορία του καφέ espresso Caffe’ Luigi dal 1901 (με ρίζες στο Μιλάνο) και τον προϊόντων με το σήμα Luigi. Την παραγωγή και εμπορία των δικών της προϊόντων: Ελληνικός Καφές Μερακλής, Καφές Φίλτρου Kronberg με πλούσια γεύση και αρώματα, στιγμιαίος καφές HAS CAFÉ, και του νέου μας premium espresso brand 7 grams Espresso Micro Roasters. Την οικογένεια των προϊόντων OSCAR’S Family Tradition: σοκολάτες ρόφημα Instant Cioccolata και ChocoBoom, καφές και σοκολάτα Freezino και Biscottino, σιρόπια με γεύσεις Oscar’s Syrups, και γρανίτες Granissimo.

 

Ελληνικός Καφές Μερακλής

 

Ο παραδοσιακός Ελληνικός καφές που μεγάλωσε γενιές και γενιές, με πλούσιο άρωμα και ξεχωριστή γεύση για μερακλήδες… Η κα. Παναγιώτα Παπάζογλου έκανε μία αναδρομή στο 1975.

 

Ήταν τότε που ο καφές Μερακλής αποτελούσε το μυστικό όσων ήξεραν από καλό πραγματικό καφέ. Με παχύ καϊμάκι και απόλαυση σε κάθε γουλιά, ισορροπημένη γεύση και σωστό καβούρδισμα με εκλεκτό χαρμάνι για λίγους και εκλεκτούς.  Για μερακλήδες που δεν συμβιβάζονται με τίποτα δεύτερο. Μετά η ζωή άλλαξε, ο καταναλωτής γνώρισε άλλες γεύσεις, άλλους καφέδες, όμως ο ελληνικός καφές είναι στο dna μας.

 

Το 2017 ήρθε η ώρα του Μερακλή για να θυμίσουμε στους μεγαλύτερους και να μάθουμε στους μικρότερους τι σημαίνει ελληνικός καφές. Κάναμε ολικό rebranding και ακολουθήσαμε την παλιά συνταγή, το ίδιο χαρμάνι από 4 ποικιλίες καφέ. Τον κάθε κόκκο τον διαλέγουμε με το χέρι και τον καβουρδίζουμε αργά για την πιο δυνατή γεύση. Τον αλέθουμε πριν τον σφραγίσουμε στο ειδικό σακουλάκι με τις πιέτες. Θα τον νιώσετε μέχρι το τελευταίο φλιτζάνι και τελευταία ρουφηξιά” τόνισε η Διευθύντρια Marketing της Haskos – Caffe’ Luigi Ltd.

 

Κλείνοντας τόνισε: “Το project Μερακλής το αγαπώ και το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Νιώθω υπερήφανη για το αποτέλεσμα, το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου όταν το ανέλαβα. Μας κάνει υπερήφανους. Εμένα και όλους μας. Νιώθω υπερήφανα για την ομάδα μας. Η συνταγή επιτυχίας είναι το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε και φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με σκληρή δουλειά. Δεν επαναπαυόμαστε, είμαστε σε συνεχή αναζήτησή νέων στελεχών, αξιών και ικανών μεγαλώνοντας την ομάδα μας, δίνοντας ευκαιρία για επαγγελματική εξέλιξη.

 

Όπως λέει και ο κ. Χάσκος εμείς θα συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε το μέλλον του καφέ”.

 

Τα Coffee Business Awards (#coba23) διοργανώνονται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το περιοδικό Coffee+Brunch Magazine και το portal coffeemag.gr.

 

Photo Credits

©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

©Ελένη Παπαδάκη/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι