Ένα φαντασμαγορικό Opening Party της Coffee Lab στο Μοσχάτο

Ένα φαντασμαγορικό Opening Party της Coffee Lab στο Μοσχάτο

Η Coffee Lab υποδέχτηκε τους λάτρεις του καλού καφέ σε ένα φαντασμαγορικό Opening Party, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023, στο νέο κατάστημα του Μοσχάτου, Μακρυγιάννη 94.

 

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του, προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη μουσική και διασκέδαση. Οι Prestige, η εκπληκτική live μπάντα, δημιούργησε έναν αξέχαστο ρυθμό που έκανε τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή. Επιπλέον, ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γρηγόρης Αρναούτογλου, ήταν ο ειδικός καλεσμένος που έδωσε ακόμα περισσότερη λάμψη στο γεγονός.

 

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μια ποικιλία από εκλεκτά εδέσματα, από τη νέα εποχή φαγητού που προσφέρουν τα Coffee Lab. Η γαστρονομική απόλαυση συνοδεύτηκε από πλούσια cocktails που προσφέρθηκαν την βραδιά του event.

 

Το Coffee Lab Μοσχάτο συνεχίζει να εκπλήσσει τους πελάτες του πέρα από την ποιότητα του καφέ, με τον νέο εξαιρετικό γαστρονομικό προσανατολισμό του που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Burgers υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα με τα πιο εκλεπτυσμένα υλικά, αφράτα Αλμυρά και Γλυκά Pancakes, τραγανές Κρέπες Παπαρδέλες και πολλές άλλες πλούσιες επιλογές για ένα αξέχαστο Brunch.

 

Επισκεφθείτε το Coffee Lab Μοσχάτο και ανακαλύψτε τις νέες γευστικές απολαύσεις που προσφέρει. Είμαστε βέβαιοι ότι κάθε επίσκεψή σας θα είναι μια μοναδική εμπειρία γεύσης και διασκέδασης.