Νέες γευστικές εμπειρίες από την οικογένεια Specialistas της ΜΕΒΓΑΛ

Νέες γευστικές εμπειρίες από την οικογένεια Specialistas της ΜΕΒΓΑΛ

Μια νόστιμη ιστορία ξεκινά το 1950 στη Θεσσαλονίκη, τη πόλη των γεύσεων, με την ίδρυση της ΜΕΒΓΑΛ.

 

Η Θεσσαλονίκη χωνευτήρι πολιτισμών επί αιώνες, φτωχομάνα που δέχτηκε πρόσφυγες από κάθε γωνιά, κεντρικό λιμάνι της Μεσογείου, αφομοίωσε ποικίλες γεύσεις και συνθέσεις στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική της, είτε από την Ανατολή είτε από τη Δύση.

 

Η ΜΕΒΓΑΛ ακολουθεί και εκφράζει τη γευστική κουλτούρα της Θεσσαλονίκης που χαρακτηρίζεται από πολυάριθμες επιλογές, νοστιμιά και καλό γούστο. Η εταιρεία, προσηλωμένη σε αρχές και αξίες συνυφασμένες με την ποιότητα και το σεβασμό προς τους πελάτες σας παρουσιάζει μία πλούσια ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων, μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι γεύσεων, χρωμάτων και απολαύσεων.

 

Στο ταξίδι αυτό της δημιουργίας, δεν ξεχνάμε όσα μας συντροφεύουν από την αρχή:

 

Υπόσχεση ποιότητας: Προϊόντα φτιαγμένα από το καλύτερο φρέσκο γάλα, αυστηρά πρωτόκολλα ελέγχων στα προϊόντα και στις παραγωγικές διαδικασίες, συνεχής επιστημονική έρευνα διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων

 

Ποικιλία: Διαθέτουμε μεγάλο εύρος στις επιλογές γαλακτοκομικών προϊόντων, που περιλαμβάνει τις πιο αγαπημένες παραδοσιακές γεύσεις αλλά και καινοτόμες προτάσεις, για κάθε διατροφική τάση.

 

Καινοτομία. Έχουμε συνεχή συνεργασία µε διακεκριμένους chefs, ενημερωμένους barristas και καταξιωμένες σχολές μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής, ώστε να σας προσφέρουμε νέες και ιδιαίτερες δημιουργίες, όποτε τις χρειάζεστε.

 

Υψηλές αξίες: Λειτουργούμε ακολουθώντας τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης, σεβόμενοι το περιβάλλον και προσφέροντας στην κοινωνία.

 

Η σταθερή συνεργασία μαζί σας δημιουργεί σε όλους εμάς, τους ανθρώπους της ΜΕΒΓΑΛ, αίσθημα ευθύνης και επιδιώκουμε να δημιουργούμε κορυφαία προϊόντα προστιθέμενης αξίας, να ανταποκρινόμαστε στις εξειδικευμένες ανάγκες σας, να μοιραζόμαστε μαζί σας ιδέες, απόψεις, λύσεις, με στόχο να γινόμαστε όλοι καλύτεροι

 

Specialistas Cream spread

 

Η ΜΕΒΓΑΛ, πρόσθεσε πρόσφατα στην οικογένεια Specialistas, το απολαυστικό προιόν Cream Spread, στη πρακτική πλαστική συσκευασία 2,5kg. Το Specialistas Cream spread, έχει χαρακτηριστική απαλή κρεμώδη υφή, πλούσια μοναδική γεύση και είναι ιδανικό για γλυκές και αλμυρές προτάσεις. Αποτελεί το καλύτερο συστατικό καθώς είναι έτοιμο προϊόν για χρήση σε όλες τις γευστικές δημιουργίες του κάθε επαγγελματία!

 

 

Γιαούρτι Specialistas 10%

 

Η ΜΕΒΓΑΛ, διαθέτει το απολαυστικό και πρακτικό προιόν γιαούρτι Specialistas 10%, σε πλαστική συσκευασία 5kg.
Το γιαούρτι Specialistas, έχει χαρακτηριστική απαλή υφή, πλούσια, μοναδική γεύση και είναι ιδανικό για γλυκές και αλμυρές προτάσεις καθώς επίσης για dips και dressings. Αποτελεί το καλύτερο συστατικό καθώς είναι έτοιμο προϊόν για χρήση σε όλες τις γευστικές δημιουργίες του κάθε επαγγελματία!