Αξέχαστο brunch με ψωμί

Αξέχαστο brunch με ψωμί

Φρυγανίζεται, ψήνεται, «κλείνει» νοστιμιές και σερβίρεται με απολαυστικούς τρόπους.

 

Σάντουιτς με σύκα & αβοκάντο από τον Τάσο Αντωνίου

 

Υλικά

1 σύκο
½ αβοκάντο
2 φέτες μπέικον
2 φέτες φρυγανισμένο ψωμί

 

Εκτέλεση

 

Ροδίζουμε το μπέικον σε τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να γίνει τραγανό. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα σύκα και τα αβοκάντο. Με ένα κουταλάκι αφαιρούμε το εσωτερικό μέρος του αβοκάντο που θα βάλουμε στο σάντουιτς. Όταν είναι έτοιμο το μπέικον, φτιάχνουμε το σάντουιτς τοποθετώντας πρώτα το τραγανό μπέικον, μετά το αβοκάντο και τέλος τα σύκα.

 

Με πληροφορίες από το Coffee&Brunch Magazine