Φτιάξε 12 διαφορετικά προφίλ καφέ από την άνεση του σπιτού σου!

Φτιάξε 12 διαφορετικά προφίλ καφέ από την άνεση του σπιτού σου!

H σειρά Philips 5400 Series υπόσχεται να σας παρέχει την πιο προηγμένη τεχνολογία στον τομέα των μηχανών καφέ, δίνοντας σε εσάς και τους αγαπημένους σας τη δυνατότητα να απολαύσετε 12 διαφορετικούς τύπους καφέ από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Μεταξύ άλλων μπορεί να παρασκευάσει Americano, Latte Macchiato, Flat White, Caffe Latte, Espresso Lungo και άλλα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την ποσότητα γάλακτος και καφέ μέσω της διεπαφής του. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε διαφορετικά προφίλ καφέ έτσι ώστε κάθε μέλος του νοικοκυριού να μπορεί να αποθηκεύει και να αποκαθιστά τις δικές του προτιμήσεις κάθε φορά που φτιάχνει καφέ.

 

Η μηχανή είναι κομψή, πλήρως αυτοματοποιημένη και ταιριάζει σε κάθε πάγκο, χάρη στο μείγμα διαφορετικών υλικών από το οποίο είναι κατασκευασμένη και το ασημί πάνελ στο μπροστινό της μέρος. Η δεξαμενή νερού, είναι κατασκευασμένη κυρίως από πλαστικό, πολύ πιο ελαφριά κατά τη μεταφορά της, συγκριτικά με άλλες. Παράλληλα η μηχανή διαθέτει δύο φωτεινές ενδείξεις που ενεργοποιούνται όταν πέφτει το σκοτάδι, προσθέτοντας μια ωραία νότα πολυτέλειας.

 

Με λίγα μόνο πατήματα κουμπιών, μπορείτε να φτιάξετε ένα εύγευστο φλιτζάνι καφέ.  Μόλις πατήσετε το κουμπί έναρξης, όλες οι προσαρμοσμένες επιλογές σας για έναν συγκεκριμένο τύπο καφέ της επιλογής σας θα αποθηκευτούν στο τρέχον προφίλ. Τεχνικά, αφού είστε ευχαριστημένοι με την τρέχουσα ρύθμιση καφέ, πρέπει απλώς να πατήσετε το κουμπί “Επόμενο” και να ξεκινήσετε την επόμενη φορά που θέλετε να φτιάξετε τον ίδιο καφέ, εξοικονομώντας χρόνο. Για εναλλαγή μεταξύ των προφίλ, απλώς πατήστε το κουμπί “Προφίλ” για να περιηγηθείτε στα διάφορα προφίλ. Αφού επιλέξετε τον τύπο που σας αρέσει, έχετε εν συνεχεία περαιτέρω επιλογές, όπως η ισχύς του αρώματος, η ποσότητα καφέ και γάλακτος, όλα μετρημένα σε ml. Ιδανικά σας συστήνουμε να επιλέξετε για 40 ml καφέ + 125 ml γάλα για μια μικρή ποσότητα καφέ με γάλα (Cappuccino/Latte/Flat White) ή σε 80 ml καφέ + 200 ml γάλα για μεγαλύτερη.

 

Μπορείτε να “παίξετε” με τη ένταση του καφέ και υπάρχει η επιλογή να προσθέσετε και μια επιπλέον δόση. Επιπλέον, οι κεραμικοί μύλοι μπορούν να ρυθμιστούν σε 12 βήματα (για να γίνει πιο χοντρός ή λεπτός) και μπορείτε να αλλάξετε τη θερμοκρασία του γάλακτος ώστε να είναι πιο ζεστό από την προεπιλεγμένη ρύθμιση.

 

Ο καφές που παρασκευάζει το εν λόγω μηχάνημα, είναι, όπως αναμενόταν, εξαιρετικά εύγευστος.

 

Καλή απόλαυση!