Nespresso Professional: Κορυφαία εμπειρία καφέ Freddo για κάθε επαγγελματικό χώρο

Nespresso Professional: Κορυφαία εμπειρία καφέ Freddo για κάθε επαγγελματικό χώρο

Η Nespresso Professional «καλωσορίζει» και επίσημα το καλοκαίρι με μία μοναδική εμπειρία κρύου καφέ.

 

Με τις επαγγελματικές κάψουλες Ice Intenso, αλλά και τα χαρμάνια των ποικιλιών Ristretto, Ristretto Intenso και Origin India, κάθε γραφείο, ξενοδοχείο και εστιατόριο ή cafe, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες και τους εργαζόμενους υψηλής ποιότητας καφέ Freddo. Ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τη έντονη γεύση και τα αρώματα του κρύου καφέ, οι επαγγελματικές κάψουλες της Nespresso Professional είναι μία απόδειξη της εταιρείας για υψηλής ποιότητας λύσεις καφέ όλο το χρόνο.

 

Η Nespresso Professional προσφέρει τέσσερεις ποικιλίες καφέ, ταιριαστές για Freddo:

 

  • Ice Intenso: Καφές 100% Arabica, με έντονο καβούρδισμα, γλυκιά επίγευση και ισορροπημένο άρωμα ψημένων δημητριακών, με νότες ξύλου και φρούτων.
  • Ristretto: Κλασική ποικιλία 100% Arabica από τη Λατινική Αμερική και έντονες νότες κακάο
  • Ristretto Intenso: Συνδυασμός Arabica και Robusta, με δυνατό καβούρδισμα και άρωμα ξύλου
  • Origin India: Πικάντικο χαρμάνι από Robusta και Arabica, συνδυασμένο με μπαχαρικά, με προέλευση από τη νότια Ινδία.

 

Γευστικές συνταγές για κρύο καφέ από τη Nespresso Professional

 

Με στόχο να παρέχει ακόμα περισσότερα στους συνεργάτες της, η Nespresso Professional, χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της σε συνδυασμό με τις κατάλληλες ποικιλίες και τα εκλεκτά της χαρμάνια για να δημιουργήσει γευστικές συνταγές για κρύο καφέ, όπως το Mediterranean Summer Macchiato. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και μερικές «τολμηρές» mocktail παραλλαγές, όπως το Ice Intenso Tiki Sparkle και το Ice Intenso Burst & Sparkle. 

 

Nespresso Professional: Δέσμευση για έναν πιο βιώσιμο κόσμο

 

Πιστή στη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός θετικού αντίκτυπου, η Nespresso Professional συμμετέχει, μεταξύ άλλων, στη διαδικασία κυκλικής ανακύκλωσης κάθε κάψουλας, κρατώντας πάντα αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα των μοναδικών ποικιλιών της. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρική υπευθυνότητα, καθώς και τις προσαρμοσμένες λύσεις καφέ για κάθε επιχείρηση υπάρχουν στην εταιρική ιστοσελίδα της Nespresso Professional.