Γνωριμία με τον ηλεκτρικό μύλο Mignon Libra 55

Γνωριμία με τον ηλεκτρικό μύλο Mignon Libra 55

Ο μύλος άλεσης που μετρά γραμμάρια και όχι χρόνο!

 

Ο Mignon Libra με την  επαναστατική τεχνολογία  Instant Grind Weighting Technology , αλέθει μετρώντας το βάρος του καφέ και όχι το χρόνο άλεσης. Κάνοντας την άλεση του καφέ, εύκολη και γρήγορη χωρίς σπάταλη καφέ!  Ζυγίζει τον αλεσμένο καφέ στο portafilter ενώ αλέθει σε πραγματικό χρόνο. Μετρά και μηδενίζει το βάρος του portafilter  σε κάθε δόση για μεγαλύτερη ακρίβεια ,σχεδιασμένος  να ταιριάζει οποιοδήποτε portafilter.Διαθέτει εύκολο καθαρισμό μαχαιριών ,μπορούμε να ανοίξουμε και να καθαρίσουμε τα μαχαιριά χωρίς να χάσουμε την ρύθμιση κοψίματος μιας και αυτή γίνετε στο κάτω μαχαίρι. Διαθέτει μικρομετρική ρύθμιση άλεσης χωρίς stop point και τεχνολογία silent για αθόρυβη άλεση. Επίσης διαθέτει οθόνη αφής με 2 παραμετροποιησήμες δόσεις και 1 χειροκίνητη.

 

Κύρια χαρακτηριστικά

 

Instant Grind Weighting Technology: Eπαναστατική τεχνολογία που αλέθει μετρώντας το βάρος του καφέ και όχι το χρόνο άλεσης.

Εξαιρετική ακρίβεια δόσης:  Μετρά και μηδενίζει το βάρος του portafilter σε κάθε δόση ώστε να έχουμε απόκλιση μόλις 0.1 – 0.15 grms

Εξεραιτική σταθερότητα  : Μοναδικό αντικραδασμικό σύστημα που επιτρέπει την ολοκλήρωση της άλεσης σε περίπτωση κραδασμών ή χτυπημάτων στο portafilter. Άμεση διακοπή της διαδικασίας αλεσης σε περίπτωση αφαίρεσης του  portafilter.

Oθόνη αφής : Oθόνη αφής με δυνατότητα αποθήκευσης 2 διαφορετικών δόσεων και μιας «χειροκίνητης».

Συντήρηση υψηλής ταχύτητας : Ο σχεδιασμός της βάσης των μαχαιριών μας έχει γίνει με γνώμονα τον γρήγορο καθαρισμό του μύλου και την γρήγορή αλλαγή των μαχαιριών. Μπορούμε να ανοίξουμε και να καθαρίσουμε τα μαχαιριά χωρίς να χάσουμε την ρύθμιση κοψίματος μιας και αυτή γίνετε στο κάτω μαχαίρι.

Σύστημα ACE: Το σύστημα ACE  σχεδιάστηκε για να αποτρέψει την παρουσία συσσωματωμάτων και να εξαλείψει την ηλεκτροστατική φόρτιση του αλεσμένου καφέ. Λόγω της ρυθμιστικής δράσης του κατά την εκροή καφέ, εξασφαλίζει ασύγκριτη καθαρότητα και σταθερότητα δόσης.

 

Μαχαιριά 55 mm για υψηλότερη παραγωγικότητα : 1.4 – 1.8 g/s (Espresso).

 

Espresso & Brew :Ειδικός σχεδιασμός των μαχαιριών από τους μηχανικούς μας προσφέρει μια τεχνική άλεσης κατάλληλη για την προετοιμασία τόσο του Espresso όσο και όλων των ποικιλιών καφέ φίλτρου

Μεταλλικό Portafilter holder  “Hands-Free”, κατάλληλο για οποιοδήποτε είδος portafilter.

Αθόρυβη Τεχνολογία :Εξαιρετικά αθόρυβη άλεση (64 dB) χάρη στην αποκλειστική αντικραδασμική τεχνολογία.

Μικρομετρική ρύθμιση άλεσης χωρίς stop point (patented by Eureka)

Κλείδωμα δόσεων: Επιτρέπει το κλείδωμα των δόσεων ώστε να μην χάσουμε τις ρυθμίσεις μας.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

 

Τυπικά :μαύρο ματ, γκρι, άσπρο, κόκκινο ferrari, γκρι, χρώμιο

Διαθέσιμος σε διαμόρφωση  16CR

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά