Kafea Terra: Νέο λανσάρισμα φυτικών ροφημάτων, αποκλειστικά για τη HORECA

Kafea Terra: Νέο λανσάρισμα φυτικών ροφημάτων, αποκλειστικά για τη HORECA

Η KAFEA TERRA προσθέτει στο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο νέα σειρά φυτικών ροφημάτων, αποκλειστικά για το κανάλι Ho.Re.Ca.

 

Η KAFEA TERRA, πρότυπη Ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, παρακολουθεί τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και πρωτοπορεί, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά Hο.Re.Ca προϊόντα που διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα τους και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σημερινού επαγγελματία καφεστίασης. 

 

Σε αυτό το πλαίσιο παρουσίασε στη φετινή Διεθνή Έκθεση Ho.Re.Ca. το νέο brand plant-based ροφημάτων INSTEAD OF MILK. Η νέα σειρά προϊόντων έχει μελετηθεί και αναπτυχθεί σε συνεργασία με διακεκριμένο Barista και απευθύνεται αποκλειστικά σε όλους τους Baristas, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε ροφήματα cappuccino και ροφήματα με latte art. 

Τα νέα plant – based ροφήματα INSTEAD OF MILK είναι Ιταλικής προέλευσης, από εταιρία με μεγάλη εξειδίκευση στην παραγωγή φυτικών ροφημάτων, για πάνω από 40 χρόνια. Η σειρά περιλαμβάνει 4 διαφορετικές γεύσεις: αμύγδαλο, σόγια, βρώμη και καρύδα, που καταναλώνονται ως εναλλακτική του ζωικού γάλακτος. Όλες οι επιλογές ροφημάτων δεν περιέχουν γλουτένη, είναι κατάλληλες για vegan κοινό και φυσικά γλυκές ή περιέχουν ένα μικρό ποσοστό πρόσθετης ζάχαρης. 

 

Σε επίπεδο ποιότητας ξεχωρίζουν, καθώς κατά τη παραγωγική διαδικασία χρησιμοποιείται εκλεκτής ποιότητας πρώτη ύλη και αξιοποιούνται ολόκληροι οι σπόροι ή οι καρποί του κάθε φυτού. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητά των προϊόντων σε πρώτη ύλη εξασφαλίζει τη γεμάτη φυσική γεύση τους και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για άριστα παρασκευασμένο αφρόγαλα. Πέρα από τα ροφήματα με βάση τον καφέ, το γευστικό τους προφίλ συνδυάζεται αρμονικά και ισορροπημένα με ροφήματα σοκολάτας, smoothies, milkshake κ.α.