Ο Γρηγόρης αναδείχθηκε «Great Place to Work»

Ο Γρηγόρης αναδείχθηκε «Great Place to Work»

Την κορυφαία διάκριση Great Place to Work, έλαβε ο Γρηγόρης από τον διεθνώς αναγνωρισμένο ομώνυμο θεσμό, καθώς αναδείχθηκε από τους εργαζομένους του σαν ένας από τους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης του θεσμού, οι εργαζόμενοι του Γρηγόρη απάντησαν ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index, το οποίο περιλαμβάνει αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον, όπως η αξιοπιστία της διοίκησης, η δικαιοσύνη, η συναδελφικότητα, ο σεβασμός προς τους εργαζομένους και το αίσθημα υπερηφάνειας. Τα αποτελέσματα της έρευνας αξιολόγησης ήταν εξαιρετικά, καθώς καταγράφηκαν υψηλοί δείκτες σε όλους τους τομείς. Με τον τρόπο αυτό, οι εργαζόμενοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο Γρηγόρη, επιβεβαιώνοντας την ικανοποίηση και το θαυμασμό τους στην εταιρία.

Ο Γρηγόρης δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει στους ανθρώπους του, καλλιεργώντας ένα εργασιακό περιβάλλον που θα τους προσφέρει συνεχή ανάπτυξη και μοναδικές εμπειρίες. Με αυτό τον τρόπο, οι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι εργαζόμενοι θα μεταδίδουν το χαμόγελο και τη ζεστή φιλοξενία σε όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες. 

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!