Πάσχα με τους ευβιότοπους

Πάσχα με τους ευβιότοπους

Mια υγιεινή πρόταση για το πασχαλινό τραπέζι

 

Αυτό το Πάσχα, οι ευβιότοποι προσφέρουν την πρόταση μιας πιο συνειδητής επιλογής στην ποιότητα της τροφής που καταναλώνουμε. Γεμίζουν τα γιορτινά τραπέζια με υγιεινό, νόστιμο ελληνικό κρέας, βιολογικής εκτροφής και υψηλής διατροφικής αξίας, με προσωπική φροντίδα σε όλα τα στάδια παραγωγής. Η διευρυμένη ποικιλία προϊόντων προσφέρει επιλογές που θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή! Οι προτάσεις για το πασχαλινό τραπέζι περιλαμβάνουν κλασικές πασχαλινές επιλογές και λαχταριστές συνταγές, έτοιμες για ψήσιμο. 

 

Κατσίκι ή αρνί, ολόκληρο, κομμένο σε παϊδάκια για τα κάρβουνα αλλά και κομμένο σε μερίδες για μαγείρεμα σε φούρνο και κατσαρόλα. Επιπλέον, θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές συνταγές όπως κοκορέτσι φούρνου, σεφταλιές και πασχαλινή κιμαδόπιτα με ανάμεικτο βιολογικό κιμά, βιολογικό φύλλο, αγκινάρα και φινόκιο. Δοκιμάστε παραδοσιακά λουκάνικα, κοντοσούβλι, κεμπάπ, σουβλάκια και μπριζόλες με επιλογές κρέατος από μοσχάρι, χοιρινό ή κοτόπουλο. Για να απογειώσετε το εορταστικό σας τραπέζι, προτείνουμε το πιο νόστιμο ρολό αρνί, γεμιστό με σπανάκι, αρωματικά χόρτα και μανούρι.

 

Πιστοί στην ιδέα «φρόντισε τη γη και τα ζώα και αυτά θα φροντίσουν εσένα», οι ευβιότοποι λειτουργούν με σεβασμό στη φύση, διαφάνεια στην εκτροφή, καινοτομία στην τυποποίηση και υπευθυνότητα απέναντι στον καταναλωτή, φροντίζοντας κάθε στάδιο της παραγωγής βιολογικού κρέατος, από τα αγροκτήματά μας στο τραπέζι σας!

 

Τα βραβευμένα προϊόντα ευβιότοποι, καθώς και τα υψηλής ποιότητας συνοδευτικά τους από Ελληνικές εταιρείες, μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα φυσικά καταστήματα αλλά και να τα παραλάβετε στον χώρο σας παραγγέλνοντας online στο www.eviotopoi.gr.

 

 

Ανακαλύψτε τις υγιεινές, νόστιμες πασχαλινές προτάσεις στο https://eshop.eviotopoi.gr/ , στα φυσικά καταστήματα:

Λ. Κηφισίας 359, Νέα Ερυθραία, T: 210 62 07981

Λ. Δημοκρατίας 3, Νέο Ψυχικό, T: 210 67 77 730

και σε σημαντικά συνεργαζόμενα καταστήματα που θα βρείτε στο site.