BRISTOT HELLAS A.E: Η θυγατρική της Procaffè S.p.A. στην Ελλάδα

BRISTOT HELLAS A.E: Η θυγατρική της Procaffè S.p.A. στην Ελλάδα

Η Procaffè S.p.A. με έδρα το Belluno της Βόρειας Ιταλίας, παραγωγός και Brand owner του καφέ Bristot, προχώρησε στη ίδρυση θυγατρικής εταιρείας με έδρα την Αθήνα και επωνυμία BRISTOT HELLAS A.E.

 

 

Η μητρική εταιρεία ιδρύθηκε το 1919 στην Ιταλία από τον Domenico Bristot. Κατατάσσεται στους κορυφαίους roasters της Ιταλίας και εξάγει σε 65 χώρες παγκοσμίως, με την Ελλάδα να αποτελεί στρατηγική αγορά.

 

Η νέα εταιρεία BRISTOT HELLAS A.E., μαζί με τους υπάρχοντες διανομείς θα αποτελέσουν τον πυλώνα για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου διανομής και αύξηση των σημείων πώλησης στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

 

 

Προτεραιότητα θα δοθεί στην αριστοποίηση διαδικασιών, στη μεταφορά τεχνογνωσίας και στην υποστήριξη διανομέων και καταστημάτων πώλησης, διατηρώντας τα υψηλά standards ποιότητας που η εταιρεία παρέχει παγκοσμίως.

 

 

Σημαντική θέση στα πλάνα της νέας εταιρείας κατέχει η ανάπτυξη ακαδημιών Barista στα πρότυπα της Ακαδημίας Bristot (Certified SCA Training Campus) η οποία βρίσκεται στην έδρα της Procaffè S.p.A.