Coffee Berry: Στηρίζει την εθνική ποδοσφαιρική μας ομάδα!

Coffee Berry: Στηρίζει την εθνική ποδοσφαιρική μας ομάδα!

Η Coffee Berry συνεχίζει να αποτελεί επίσημο υποστηρικτή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στον κόσμο του αθλητισμού.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Coffee Berry προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους καταναλωτές της και συμβαδίζει με τον σύγχρονο τρόπο ζωής που θέλει όλο και περισσότερους να αναζητούν ποιοτικές γρήγορες και υγιεινές επιλογές. Προάγοντας επομένως έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, όπως κι αυτός των αθλητών, η Coffee Berry θα βρίσκεται στο πλευρό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, από τις προπονήσεις μέχρι και τους επίσημους αγώνες της. Με αυτόν τον τρόπο, η Coffee Berry αναγνωρίζει έμπρακτα τη σημασία του αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους και προάγει τις αρχές της ευγενούς άμιλλας.

 

«Είμαστε περήφανοι για κάθε προσπάθεια και αγώνα της εθνικής μας ομάδας και δεσμευόμαστε να είμαστε σύμμαχοί της για να φτάνει όλο και πιο ψηλά. Οι εθνικοί αθλητές μας αποτελούν τους πρεσβευτές της χώρας μας στον παγκόσμιο αθλητισμό αλλά και πρότυπο για τους νέους μας που ονειρεύονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον αθλητισμό! Εμείς στην Coffee Berry, όντας μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, είμαστε περήφανοι που βάζουμε το λιθαράκι μας προς αυτή την κατεύθυνση στηρίζοντας την Ε.Π.Ο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χάρης Γρυπάρης, διευθύνων σύμβουλος της Coffee Berry.

 

«Ευχαριστούμε την Coffee Berry που για ακόμη μια χρονιά δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της προς την εθνική ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που προχωράμε με ένα δυνατό συμπαίκτη και ευελπιστούμε ότι η συνεργασία μας θα μακροημερεύσει και θα ζήσουμε μαζί νέες μεγάλες επιτυχίες της εθνικής ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος.